Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ramona Ioana Bruynseels exclude orice alianță între Restart România și PPU

Facebook
Ramona Ioana Bruynseels

Prezentă ieri, 15 iulie a.c., într-o ediție specială Adevărul LIVE, Ramona Ioana Bruynseels, preşedintele partidului RE:START ROMÂNIA, a exclus orice alianță cu PPU (social-liberal) pentru viitoarele alegeri.

„Nu excludem politica de alianțe pentru că suntem încă mici, însă analizăm foarte înțelept, în așa fel încât scopul nostru pe termen lung, care este câștigarea alegerilor din viitor într-un mod corect și frumos așa cum așteaptă românii, să se întâmple. Respectiv nu vom face alianțe care pot să ne aducă prejudicii de imagine. Eu am învățat o mare lecție în campania prezidențială și, în consecință, orice asociere defectuoasă poate să strice mai mult decât să clădească, și nu mai vreau să fac aceeași greșeală niciodată”.

Despre PPU (social-liberal) Ramona Bruynseels a declarat: „Suntem două partide totalmente diferite. Nu avem nimic în comun în acest moment, noi suntem pe direcția noastră și pe drumul nostru, ei sunt pe direcția lor. Le urez succes, la fel ca tuturor celorlalte partide din România. Însă trecutul este trecut, iar viitorul este pentru RE:START ROMÂNIA.”

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.