Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ramona Ioana Bruynseels face noi precizări: 'România trebuie să aibă exerciții comune, colaborare cu Rusia'

Ramona Ioana Bruynseels, propunerea de candidat pentru prezidențiale din partea Partidului Puterii Umaniste, a scris, pe Facebook, după ce a declarat că Rusia face parte din NATO, că exprimarea sa a fost "nefericită" și se referea la faptul ca România să aibă exerciții comune, de colaborare cu Rusia.

"Când am răspuns întrebării, mă refeream la faptul că România, membră a NATO, trebuie să aibă exerciții comune, colaborare cu Rusia. Suntem, împreună cu Rusia, implicați în tot ce se întâmplă în regiunea noastră și împreună trebuie să veghem asupra stabilității regionale. A fost o inversiune a topicii frazei, care a generat această neînțelegere. Da, am avut o exprimare nefericită și a fost speculată ca atare", a scris, marți, pe Facebook, Ramona Ioana Bruynseels.

Citește și: Oreste râde de blonda care vrea să-l bată pe Klaus Iohannis: Uite cine vrea să fie președinte

Aceasta a mai scris că știe structura NATO, explicând că dovada este experiența sa ca reporter voluntar în presa militară.

"Am văzut postările și știrile care au apărut, ca urmare a emisiunii de aseară, de la Digi24. În primul rând, mă bucur că sunt urmărită și le mulțumesc celor care au găsit timp să scrie despre mine. Apreciez și criticile și sfaturile bune. Sunt convinsă, însă, că nu pune nimeni la îndoială faptul că nu aș ști structura NATO și relațiile ei cu Rusia. Pentru cine nu știe, am fost inclusiv, câțiva ani, reporter voluntar în presa militară, la Radio și TVR Cluj. Mai jos, o amintire din timpul unui exercițiu militar NATO de la Turda, cu colegi din mai multe țări. A fost o onoare și o plăcere să lucrez cu trupele României, respectiv, Corpul IV Armata Teritorial Transilvania, și cele ale NATO. În cealaltă fotografie sunt alături de Anders Fogh Rasmussen, fost secretar general NATO, care mi-a fost profesor la Harvard", arată mesajul Ramonei Bruynseels de pe Facebook.

Citește și: Surse Cazul Caracal. Ce se va întâmpla astăzi

Candidata Partidului Puterii Umaniste la Președinția României a declarat luni seară, la Digi24, că Rusia face parte din NATO.

„Nu îi ignorăm total și nici nu avem cum. Suntem împreună cu Rusia parte a NATO. Trebuie să ne continuăm exercițiile bilaterale și exercițiile din cadrul NATO pe partea militară”, a afirmat Bruynseels, întrebată despre partenerii României din Est.

Citește și: EXCLUSIV Fostul șef al Poliției Caracal și soția sa, proaspăt pensionați, au încercat să-și ascundă veniturile? .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.