Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ramona Ioana Bruynseels: Sunt revoltată pe comportamentul copilăresc al liderilor partidelor parlamentare!

Facebook
Ramona Ioana Bruynseels

O tentativă de ultimă oră de reunire a tuturor partidelor parlamentare în scopul găsirii unor soluții viabile la actuala criză medicală și mai ales în vederea traversării în condiții cât de cât normale a crizei economice dure care se arată la orizont a eșuat lamentabil după ce partidul de guvernământ a refuzat dialogul cu celălalte partide.

În condițiile în care PNL a refuzat să participe la un asemenea pact, fostul candidat la Președinția României, Ramona Ioana Bruynseels, se arată extrem de revoltată. Revoltată susține ea, pe comportamentul absolut copilăresc al liderilor politici parlamentari, din moment ce unii refuză dialogul și altul amenință direct cu moțiunea de cenzură.

”Sunt revoltată!

-------------------

Am citit acum un articol în presa online despre pactul parlamentar  fără PNL. Am spus zilele trecute ca apreciez preluarea ideii mele și mă bucură faptul că inițiativa a fost îmbrățișată de câteva partide parlamentare. Foarte bine! Și totuși, sunt revoltată!

Ideea propusă de mine de a realiza un comitet național în cadrul căruia să ne dăm cu toții mâna, indiferent de apartenența politică, și care să emită un plan de ieșire din criză, chiar viza un PLAN DE MĂSURI ECONOMICE CONCRETE, o strategie clară de a relansa economia, de a crea locuri de muncă, de a corecta ce a fost greșit până acum și a ne orienta măcar de acum în direcția care va ridica România la locul cuvenit.

Văd însă, DIN NOU, că oamenii noștri politici sunt preocupați CA ÎNTOTDEAUNA să-și facă reproșuri unii altora, să-și pună piedici precum copiii mici în curtea școlii și să discute despre ce credeți dumneavoastră?! DESPRE o MOȚIUNE DE CENZURĂ, despre cum să își conserve ei puterea.

Dacă tot s-au întâlnit cu toții, de ce nu au venit în urma întâlnirii cu niște propuneri clare de redresare? De ce nu au venit cu sugestii constructive?

Nu se pot abține, nu-i așa?

De 30 de ani fac același lucru, cum să se schimbe acum?! Ei încearcă să ne prezinte imaginea unei clase politice maturizate, diferite, că doar se apropie alegerile.

Dar poporul s-a săturat. Ne-am săturat! Ne ajunge! Ori vă dați mâna pentru a face bine țării ori, dacă nu, lăsați exercițiile de imagine electorală. Noi ne-am trezit! Și, după criza asta, tot mai mulți români se vor trezi!”, susține Ramona Ioana Bruynseels.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.