Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ramona Jurubiţă a fost realeasă la conducerea Consiliului Investitorilor Străini

www.theindependent.uk.co
kpmg

Consiliul Investitorilor Străini - FIC a reales-o, în această săptămână, pe Ramona Jurubiţă, Country Managing Partner KPMG România, în funcţia de preşedinte al FIC, conform unui comunicat al organizaţiei.

Echipa de conducere a FIC este completată de cei doi vicepreşedinţi - Eric Stab, preşedinte & CEO ENGIE România, director executiv ENGIE Europa de Est şi Cristian Secoşan, CEO, Siemens România, precum şi Daniel Anghel, membru în Board-ul PwC şi Tax and Legal Services Leader, în funcţia de trezorier, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Marcel Vela reacționează la punerea sub control judiciar a vlogger-ului Colo: Doresc să trag un mare semnal de alarmă

Potrivit comunicatului, obiectivul asumat de FIC încă de la început, de a contribui prin activităţile sale la îmbunătăţirea mediului de afaceri prin dialog şi consultări publice constante cu autorităţile publice şi cu toţi actorii relevanţi, rămâne parte centrală a tuturor proiectelor desfăşurate de FIC şi a tuturor acţiunilor sale. FIC va continua să susţină şi să promoveze dezvoltarea economică durabilă a României prin investiţii, în special într-o perioadă caracterizată de noi provocări de ordin economic la nivel global.

"Mulţumesc colegilor din Comitetul Director al FIC pentru încrederea pe care mi-au acordat-o. Vom continua să ne aducem contribuţia la construirea unei economii reziliente, diversificate şi cu valoare adăugată ridicată pentru România. Reconfigurarea investiţiilor la nivel global şi regional reprezintă o platformă pe baza căreia FIC poate îndeplini două roluri cruciale pentru a ne asigura că ţara noastră este percepută ca fiind o destinaţie atractivă investiţiilor", a declarat Ramona Jurubiţă.

Ea menţionează că investitori deja prezenţi în România sunt foarte buni ambasadori pentru a contribui la promovarea ţării ca fiind o destinaţie atractivă pentru investiţii.

Citește și: Decizia care naște extrem de multe suspiciuni! Anunțul făcut de Grupul de Comunicare Strategică

"Trebuie să fim conştienţi că România este şi va continua să fie în competiţie cu ţările din jur pentru atragerea acestor investiţii şi prin urmare, o abordare proactivă, atât din partea autorităţilor, cât şi a mediului de afaceri este mai mult decât necesară. În al doilea rând, experienţa, dorinţa şi implicarea noastră în construirea unor relaţii bazate pe dialog şi transparenţă cu autorităţile, reprezintă un punct de pornire important pentru a fi folosit în elaborarea unor politici publice solide ce ar stimula atât continuarea investiţiilor companiilor deja prezente în România, dar şi atragerea potenţialelor investiţii străine directe în România. Astfel, în următoarea perioadă, prioritatea FIC va fi înspre rolul investiţiilor ca sursă importantă pentru o relansare economică sustenabilă, punând în acelaşi timp în balanţă şi nevoile de finanţare ale României pe termen scurt şi mediu", a mai spus Ramona Jurubiţă.

Consiliul Investitorilor Străini (FIC) are, începând din luna mai, un nou Comitet Director care include următorii 15 membri: Daniel Anghel, Dan Bădin, Francois Bloch, Liudmila Climoc, Dana Constantinescu, Alexey Golovin, Steven van Groningen, Ramona Jurubiţă, Ivan Lokere, Sven Marinus, Mircea Moga, Veronica Savanciuc, Cristian Secoşan, Eric Stab, Christina Verchere.

Consiliul Investitorilor Străini (FIC) este asociaţia care-i aduce împreună pe cei mai importanţi investitori cu capital străin din România, peste 120 dintre cele mai mari companii din ţară cu o cifră de afaceri cumulată care reprezintă o cincime din economie şi care au o contribuţie semnificativă la bugetul de stat. În cei peste 20 ani de la înfiinţarea organizaţiei, companiile membre FIC au susţinut întotdeauna importanţa dialogului între comunitatea de afaceri şi autorităţi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.