Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ramzan Kadîrov se ia la trântă cu Papa Francisc: 'A devenit doar o victimă a propagandei și perseverenței presei străine!'

Reuters
Ramzan Kadîrov

Liderul Ceceniei, Ramzan Kadîrov, consideră că Papa Francisc a fost o victimă a „propagandei” și a „insistențelor mass-mediei străine” și, prin urmare, a vorbit despre "cruzimea" cecenilor și luptătorilor care acționează în Ucraina.

Papa, într-un interviu acordat presei americane, i-a numit pe ceceni "cea mai brutală parte a trupelor ruse din Ucraina".

"Cum poți să-ți dai seama pe câmpul de luptă dacă adversarul tău este vesel, sentimental sau crud? Și cum să determinăm cu ochiul liber în detașamentul combinat naționalitatea unui militar rus, dacă mai mult de 190 de popoare trăiesc în țara noastră?”, a spus Kadîrov, pe canalul său de Telegram. „Șeful Vaticanului, desigur, nu va putea răspunde la acest lucru. El a devenit doar o victimă a propagandei și perseverenței presei străine."

Șeful Ceceniei a remarcat că o personalitate religioasă de importanță mondială ar trebui să se rușineze de ignoranța atitudinii musulmanilor față de inamic.

Kadîrov a spus că printre luptătorii din Cecenia nu există alcoolici și dependenți de droguri. El a adăugat că fiecare dintre luptătorii săi știe că în război nu trebuie să uite de onoare, demnitate și respect, chiar și pentru dușman.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.