Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rangers, Qarabağ, Sparta și Toulouse au obținut calificarea în fazele superioare din Europa League / Rezultate complete

sportingnews.com
europa league

Rangers, cu o victorie neverosimilă, Qarabağ, Sparta Praga și Toulouse au obținut joi seara locuri în faza eliminatorie a UEFA Europa League în etapa a șasea, finală, a competiției, în timp ce Liverpool a avut o seară nefericită în Belgia, conform Mediafax.

Real Betis – Rangers 2-3 (2-2)

În condițiile în care Sparta Praga a câștigat confortabil la Aris Limassol pentru a-și asigura o clasare între primele două locuri în Grupa C, Rangers avea nevoie de victorie pentru a ocupa celălalt loc, în dauna celor de la Real Betis.

Echipa lui Philippe Clement a preluat conducerea de două ori în prima repriză, dar golurile lui Abdallah Sima și Cyriel Dessers au fost anulate de Juan Miranda și Ayoze Pérez, care au egalat.

Asediată după pauză, Rangers a trecut în avantaj pentru a treia și ultima oară în minutul 78, când înlocuitorul Kemar Roofe a trimis mingea în plasă din apropiere, obținând în final primul loc în clasament.

Înainte de acest meci, Real Betis era neînvinsă pe teren propriu în toate competițiile din acest sezon, în timp ce Rangers nu câștigase niciodată în deplasare în fața unei echipe spaniole într-un meci UEFA.

LASK – Toulouse 1-2 (0-0)

Les Violets au lăsat în urmă rezultatele nesatisfăcătoare din campionat internă și au prins locul al doilea în Grupa E datorită unei victorii târzii în Austria. Având nevoie de un punct pentru a fi sigură de calificare, Toulouse a preluat conducerea prin Thijs Dallinga în minutul 54, pentru ca Marin Ljubičić să egaleze cu cu o lovitură de cap imediat după ora de joc.

Emoțiile au fost apoi risipite în minutul 83, când extrema norvegiană Aron Dønnum a centrat pentru ca Gabriel Suazo să obțină toate cele trei puncte.

Toulouse este fără victorie în opt meciuri din Ligue 1, dar este neînvinsă în ultimele trei meciuri din Europa League, inclusiv un succes incredibil cu 3-2, împotriva lui Liverpool.

Royale Union SG – Liverpool 2-1 (2-1)

Mohammed Amoura a marcat din apropiere în minutul 32, după ce l-a învins pe Caoimhin Kelleher într-un duel unu la unu, înainte ca Reds să restabilească egalitatea opt minute mai târziu, prin golul lui Jarell Quansah.

Fără a se descuraja, gazdele au marcat golul victoriei la scurt timp după aceea, prin execuția lui Cameron Puertas, care a valorificat pasa lui Amoura. Cu toate acestea, victoria târzie a lui Toulouse la LASK face ca Union SG să piardă poziția a doua în Grupa E, în schimb, își va continua campania în Europa Conference League.

Aceasta a fost doar a doua înfrângere a lui Liverpool în 17 meciuri din competiția UEFA împotriva cluburilor belgiene.

Qarabağ – Häcken 2-1 (2-0)

Campionii din Azerbaidjan au obținut victoria de care aveau nevoie pentru a termina pe locul al doilea în Grupa H, în spatele nemților de la Leverkusen, a căror victorie cu 5-1 în fața lui Molde a fost a șasea din șase meciuri în faza grupelor din acest sezon.

Leandro Andrade a exploatat o greșeală de portar pentru a o aduce pe Qarabağ în avantaj în primul minut și și-a dublat avantajul prin Yassine Benzia în prelungirile primei reprize.

Eliminarea lui Marko Vešović în minutul 56 a trimis-o pe Qarabağ în defensivă, dar Häcken a redus din diferență doar la final, Badavi Hüseynov reluând cu capul pe lângă propriul portar.

Häcken este singura echipă care a terminat faza grupelor din acest sezon fără niciun punct. Compatrioții suedezi de la Malmö au remizat și ei în etapa trecută.

Alte rezultate:

Brighton a smuls primul loc în grupa B de la Marseille, João Pedro a marcat în minutul 88, al șaselea său gol al campaniei. Jonathan Clauss și Amine Harit au marcat amândoi pentru vicecampionii grupei, OM.

West Ham și-a consolidat prima poziție în Grupa A după ce golurile din prima repriză reușite de Mohammed Kudus și Edson Álvarez (primul său gol în culorile lui West Ham) au asigurat victoria în fața celei de-a doua clasate, Freiburg.

Romelu Lukaku a marcat în al șaselea său meci consecutiv pe teren propriu în Europa League, iar Roma a învins-o pe Sheriff cu 3-0. Oamenii lui José Mourinho nu au reușit însă să o detroneze pe Slavia Praga de pe primul loc în Grupa G.

Toate rezultatele din ultima etapă a fazei grupelor:

Grupa A:

- West Ham - Freiburg 2-0

- Olympiacos - TSC 5-2

Grupa B:

- Ajax - AEK Atena 3-1

- Brighton - Marseille 1-0

Grupa C:

- Real Betis - Rangers 2-3

- Aris Limassol - Sparta Praha 1-3

Grupa D:

- Sporting CP - Sturm Graz 3-0

- Raków Czestochowa - Atalanta 0-4

Grupa E:

- Union SG - Liverpool 2-1

- LASK - Toulouse 1-2

Grupa F:

- Rennes - Villarreal 2-3

- Panathinaikos - Maccabi Haifa 1-2

Grupa G:

- Roma - Sheriff Tiraspol 3-0

- Slavia Praha - Servette 4-0

Grupa H:

- Leverkusen - Molde 5-1

- Qarabağ - Häcken 2-1

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.