Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rapid şi-a achitat datoria şi a scăpat de depunctare

rapid

Conducerea clubului Rapid București a achitat, joi, datoria de 57.000 de euro către fotbalistul Rhema Obed și va contacta FIFA pentru a scăpa de depunctare, au declarat, pentru Agerpres, surse din cadrul grupării giuleștene.

"S-a rezolvat problema, astăzi a fost făcută plata de 57.000 de euro către Obed. La club a sosit și un document semnat de jucător în care confirmă că totul este în regulă și că va renunța la litigiul deschis la FIFA. Acum urmează să fie contactat forul internațional pentru a nu se pune în aplicare depunctarea. Bineînțeles, acest lucru se va face prin intermediul Federației Române de Fotbal", au afirmat sursele citate.

Federația Română de Fotbal a primit săptămâna trecută o adresă prin care FIFA solicită sancționarea clubului Rapid din Liga a II-a cu deducerea a 6 puncte din clasament în urma datoriei de 57.000 de euro pe care o are de achitat către fostul său jucător, englezul de origine nigeriană Rhema Obed.

 

Luni, 16 mai, Comitetul Executiv al Federației Române de Fotbal a suspendat 48 de ore aplicarea sancțiunii cu 6 puncte a echipei Rapid, solicitată de FIFA. "Le dăm răgaz 48 de ore celor de la Rapid să facă dovada plății și noi să ne adresăm FIFA să vedem dacă acceptă să nu se facă această depunctare. Toate aceste documente trebuie trimise la FIFA și nu la FRF. Noi suntem obligați să punem în aplicare sancțiunea dacă nu primim dovada în 48 de ore"', afirma președintele FRF, Răzvan Burleanu, la finalul ședinței Comitetului Executiv de luni.

 

În vârstă de 24 de ani, Obed s-a aflat în lotul echipei Rapid pentru puțin timp în sezonul 2013-2014, în care a evoluat 28 de minute în trei partide oficiale. El a jucat 15 minute în meciul cu Ceahlăul Piatra Neamț (Cupa României), 6 minute cu Dacia Unirea Brăila (Liga a II-a) și 7 minute cu FC Clinceni (Liga a II-a).

 

În momentul de față, cu două etape înainte de sfârșitul campionatului, echipa Rapid se află pe primul loc al clasamentului Seriei I a Ligii a II-a, cu 40 de puncte. În cazul în care se va pune în aplicare depunctarea, formația giuleșteană ar pierde șansa de a promova direct în Liga I.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.