Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rapid Viena - FCSB, turul play-off-ului Europa League are loc azi, de la 21:30

Inquam Photos / Bogdan Buda
Inquam coregrafie FCSB steaua

FCSB s-a calificat cu noroc în play-off-ul Europa League, după ce a trecut de Hajduk Split cu scorul general de 2-1. ”Bizonul” Gnohere i-a ”răpus” pe croaţi cu o dublă, ultimul gol fiind marcat în minutul 90+3.

Andrei Ivan şi Rapid Viena vin să le fure calificarea oamenilor lui Dică, după ce au trecut în turul trei preliminar de Slovan Bratislava, cu scorul general de 5-2. ”Duelul” replicilor a început imediat după meciul retur al FCSB-ului cu Hadjuk. Fundaşul Mihai Bălaşa a avut câteva contre cu vârful român al lui Rapid Viena, care declasarase că vrea să marcheze împotriva roş-albaştrilor: "Aşa a zis? Foarte bine. Dar mai întâi trebuie să joace şi după aia să marcheze".

"Eu îl cunosc pe acest băiat. E de lângă mine, de lângă Moreni. E de la Târgovişte. Nu m-a deranjat, dar vorbeşte cine nu trebuie. Dacă vorbea alt jucător, nu ziceam nimic, dar, aşa, Bălaşa...El a fost la Primavera şi a jucat 5 ani de zile şi s-a găsit cine să vorbească de mine. Suntem prieteni, îl respect", a fost replica lui Ivan la Digisport.

De asemenea, antrenorul FCSB-ului, Nicolae Dică, a prefaţat duelul cu Rapid Viena: "O partidă foarte importantă pentru noi, întâlnim un adversar foarte bun. Jucăm pentru calificarea în grupele Europa League, trebuie să fim pregătiţi, motivaţi, pentru ca mâine seară să scoatem un rezultat pozitiv. Dacă va fi un avantaj că jucăm în deplasare primul meci vom vedea după cele două jocuri. Înainte de toate, ne dorim un rezultat pozitiv, adică să câştigăm jocul sau un egal cu goluri marcate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.