Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rapid vrea să promoveze în Liga 1 la finalul acestui sezon

Clubul Rapid vrea să promoveze în Liga 1 la finalul acestui sezon și este dispus să facă transferuri sonore în această pauză de iarnă. Potrivit declarațiilor lui Daniel Pancu, antrenorul echipei, există interes pentru Alexandru Ioniță II și Cristian Săpunaru, potrivit Mediafax.

În cazul mijlocașului, situația este una mai complicată, în acest moment fiind împrumutat de la CFR Cluj la Universitatea Craiova; iar Rapid trebuie să discute cu ambele cluburi. În privința lui Săpunaru, lucrurile sunt mai clare. Își termină contractul din Turcia în vară și a și primit oferta din partea giuleștenilor.

„Cristi a primit un mesaj din partea clubului, ar fi ceva fantastic. Nu știu care sunt planurile lui, n-am mai vorbit de ceva timp cu el. Vă dați seama, ar reprezenta o adevărată lovitură. În primul rând sportiv, apoi și din punct de vedere al suporterilor.

Citește și: A murit Cristina Țopescu

La Alex Ioniță e mai complicată situația. Sunt cerințe financiare pe care Rapid nu le poate onora în acest moment. Mai multe detalii vă poate da conducerea. E un jucător pe care mi-l doresc foarte, foarte mult. Mai are la dispoziție câteva zile. Dacă nu se poate rezolva această situație, trebuie să ne reorientăm." , a spus Pancu, luni, la reunirea Rapidului.

Rapid este pe locul 3 în Liga 2, după 20 de etape, cu 35 de puncte. La finalul sezonului, ultima poziție a podiumului garantează prezența la baraj pentru accederea în Liga 1.

Primele două clasate în liga secundă sunt UTA Arad, cu 41 de puncte, și CS Mioveni, cu 37 de puncte.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.