Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Raport privind situaţia de pe frontul din Ucraina: Acțiuni de asalt în direcția Bahmut

BBC News
Bahmut razboi ucraina

Forțele de Apărare ale Ucrainei continuă să desfășoare acţiuni ofensive în estul și în sudul ţării, în direcțiil Melitopol și Bahmut, notează Rador Radio România.

Potrivit raportului de luni dimineaţă al Statului Major al Forțelor Armate ale Ucrainei, militarii ucraineni au un succes parțial în zonele aflate la vest de Verbove, regiunea Zaporijjia. De asemenea, militarii Forțelor Armate ale Ucrainei desfășoară acțiuni ofensive (de asalt) în direcția Bahmut, având un succes parțial în apropiere de Klișchiivka și Andriivka.

În ultimele 24 de ore, Forțele Aeriene ale Ucrainei au lansat trei lovituri asupra unor zone în care erau militari ocupanţi ruşi, arme și echipamentele ale acestora. Unități ale forțelor de rachete au lovit trei instalații de artilerie, două stații radar, două zone de concentrare a personalului militar inamic și două depozite de muniții. În ultimele 24 de ore, pe front au avut loc 37 de confruntări directe între militarii ucraineni şi invadatorii ruşi. Forțele Armate ale Ucrainei au respins atacurile rusești în direcțiile Kupiansk, Liman, Bahmut și Zaporijjia.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.