Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rapperul 50 Cent a fost provocat de luptătorul UFC Colby Covington la un meci de box

The Hollywood Unlocked
50 cent

Rapperul 50 Cent a fost provocat de luptătorul UFC Colby Covington la un meci de box, după ce artistul l-a criticat în urma înfrângerii suferite în fața lui Kamaru Usman, scrie Mediafax.

50 Cent l-a criticat pe Colby Covington după ce luptătorul a pierdut prin knockout tehnic în fața lui Kamaru Usman, la UFC 245.

Într-un interviu pentru ESPN, Colby a declarat că își dorește să lupte cu 50 Cent într-un meci de box al celebrităților: ”Nu mi-am rupt maxilarul în timpul luptei cu Usman. Zâmbeam. Singurul care a avut maxilarul rupt este 50 Cent. El spune <>. Dacă îl împușc eu o data, nu se mai ridică. 50 Cent este un nimic. Vorbește după lupta mea și spune prostii despre mine.<>. Scria numai porcării pe Instagram”.

Citește și: Eroare colosală a Google: a trimis videoclipuri private ale unor utilizatori către alte persoane

”Vreau să îl provoc la un meci de box. Îmi voi lega o mână la spate și mă voi lupta cu 50 Cent. Pun și eu un million de dolari. Voi dona toți banii soldaților, pentru că îi iubesc pe oamenii ăia”, a mai spus Colby Covington.

Covington nu este singurul luptător cu care 50 Cent intră în conflict. Rapperul a avut un schimb de replici dure și cu Quinton ”Rampage” Jackson. De asemenea, 50 Cent a intrat în conflict și cu irlandezul Conor McGregor, după ce artistul l-a susținut pe Floyd Mayweather în meciul de box din august 2017.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.