Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rapperul american Chris Brown a devenit tată pentru a doua oară, după ce fosta sa iubită, modelul Ammika Harris, a născut un băieţel

/unimedia.info
Chris Brown

Rapperul american Chris Brown a devenit tată pentru a doua oară, după ce fosta sa iubită, modelul Ammika Harris, a născut un băieţel, potrivit tmz.com, potrivit Mediafax.

Chris Brown nu a confirmat oficial nașterea, dar a publicat pe contul său de pe rețeaua de socializare online Instagram o fotografie a sa uitându-se fericit în jos la ceva/ cineva. Imaginea este însoțită de textul "11-20-2019", care ar putea fi o referire la data de naștere a copilului. Ulterior, a mai publicat un selfie, în care poartă un hanorac, pe gluga căruia este imprimat cuvântul "născut".

La rândul ei, mama copilului a publicat, joi, pe contul ei de pe rețeaua Instagram un mesaj în care scrie "M-am îndrăgostit când te-am văzut prima dată".

Copilul este fratele vitreg al lui Royalty, fiica în vârstă de 5 ani pe care Chris Brown o are cu o altă fostă iubită, Nia Guzman.

Surse apropiate rapperului au declarat pentru tmz.com că, deşi nu mai sunt împreună, Brown şi Harris au rămas prieteni şi vor creşte copilul împreună.

În urmă cu câteva luni, rapperul american a scăpat de acuzația de vătămare corporală a unui fotograf, după un incident care a avut loc în 2017, în statul Florida, după ce autoritățile au ajuns la concluzia că probele de care dispun sunt insuficiente.

Ultimele acțiuni înainte de războiul final - Ce fac Iohannis și Dăncilă în ultima zi de campanie

Brown a avut în ultimii ani mai multe probleme cu justiția. În 2009 a fost condamnat pentru că a bătut-o pe cântăreața Rihanna, pe atunci iubita lui, cu puțin timp înainte de gala Grammy din acel an.

În 2016, a fost arestat și pus sub acuzare pentru atac cu armă letală.

De asemenea, în mai 2018, rapperii americani Chris Brown și Young Lo au fost dați în judecată de o femeie care susținea că a fost violată și molestată sexual în mod repetat în locuința primului, în timpul unei petreceri care a avut loc în 2017.

Iar, la începutul acestui an, Brown a fost arestat la Paris, după ce o altă femeie l-a acuzat de viol. Rapperul a fost eliberat în ziua următoare, dar o anchetă este în desfășurare.

Chris Brown, în vârstă de 30 de ani, a vândut peste 30 de milioane de albume și 75 de milioane de single-uri la nivel mondial și a câștigat, de-a lungul carierei, mai multe premii, inclusiv 14 BET Awards și cinci Billboard Music Awards.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.