Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rapperul american Kanye West şi-a exprimat dragostea pentru 'fratele' Trump. Reacţia preşedintelui SUA

kanye west

Rapperul american Kanye West i-a adus miercuri un omagiu lui Donald Trump, numindu-l "fratele său", un mesaj care i-a adus mulţumiri din partea preşedintelui american, relatează AFP, potrivit news.ro.

"Nu trebuie să fiţi de acord cu Trump, dar nimeni nu mă poate împiedica să-l iubesc", a scris pe Twitter rapperul. "Suntem doi dragoni de energie. Este fratele meu. Iubesc pe toată lumea. Nu sunt de acord cu orice face fiecare (...) Avem dreptul la a gândi independent".

Vezi și: Cercetătorii ne dau speranțe: Planta care te face mai DEȘTEPT

"Mulţumesc, Kanye, eşti foarte cool", i-a răspuns preşedintele Statelor Unite pe contul său de Twitter.

Artistul cu 21 de premii Grammy şi-a exprimat deja public simpatia şi susţinerea pentru Donald Trump, în special în timpul unui concert susţinut după scrutinul din 2016, precizând însă că nu a votat.

Câteva săptămâni mai târziu, cântăreţul a apărut alături de preşedintele ales la intrarea în Trump Tower din New York, după ce a avut o discuţie cu acesta.

Miercuri, Kanye West şi-a publicat o fotografie purtând o şapcă semnată "Make America Great Again" (sloganul preşedintelui din campania electorală). Într-un alt mesaj, West a publicat o imagine arătând şapca semnată de Donald Trump.

Artistul a făcut referire într-un mesaj şi la o nouă candidatură a lui Trump pentru 2024, publicând o fotografie a sa cu mesajul "Keep America Great".

Vezi și: Tu îţi monitorizezi tensiunea? Efectele devastatoare ale hipertensiunii netratate

Kanye West a reînceput să publice mesaje pe reţeaua de socializare, după ce a pierdut 10 milioane de fani în raport cu luna mai a anului 2017 când avea încă 27 de milioane de persoane care-i urmăreau postările.

Kanye West, născut pe 8 iunie 1977, este rapper şi producător muzical, devenit cunoscut la începutul anilor 2000. Artistul a lansat opt albume de studio - dintre care unul în colaborare cu Jay Z -, care s-au vândut în peste 32 milioane de copii şi au generat peste 100 milioane de descărcări digitale. Kanye West a câştigat 21 de premii Grammy.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.