Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rapperul american Kanye West și-a propus să cumpere Parler

Kanye West

Rapperul american Kanye West și-a propus să cumpere Parler, platforma de socializare populară în rândul conservatorilor americani, au declarat, luni, reprezentanții companiei mamă Parlement Technologies, potrivit Reuters. Rapperul american căruia acum i se spune Ye vrea să cumpere Parler. Compania cu sediul în Nashville estimează că tranzacția se va încheia în cursul celui de-al patrulea trimestru al anului 2022. Cei implicați nu au oferit o valoare a tranzacției.

Platforma Parler a fost lansată în 2018 și s-a autointitulat drept un spațiu de exprimare liberă pentru cei care caută o alternativă la platformele tradiționale. Parler a fost reintrodusă în magazinele de aplicații ale Google și Apple Inc, după ce a fost eliminată în urma revoltelor de la Capitoliul SUA din ianuarie 2021, scrie Mediafax.

În ultima perioadă, rapperul a avut probleme cu principalele platforme de socializare, fiind restricționat de mai multe ori.

Recent, West a fost blocat de pe Instagram-ul său de către Meta Platforms (META.O), compania mamă a Facebook, pentru postări pe care utilizatorii online le-au condamnat ca fiind antisemite. El s-a mutat apoi pe Twitter, postând pentru prima dată în ultimii doi ani. „Într-o lume în care opiniile conservatoare sunt considerate controversate, trebuie să ne asigurăm că avem dreptul de a ne exprima liber", a spus Ye. Rapperul american a anunțat în 2020 că va candida la președinția SUA, într-o aparentă provocare la adresa fostului președinte american Donald Trump. Ulterior, el și-a retras candidatura.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.