Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rapperul canadian Drake, cel mai ascultat din lume pe Spotify în 2016

Drake

Piesele rapperului canadian Drake au fost cele mai ascultate în întreaga lume de pe play-listul platformei muzicale Spotify în 2016, impunându-se altor artiști precum Justin Bieber, Rihanna, Twenty One Pilots și Kanye West, a informat joi populara platformă de 'streaming' citată de EFE.

Drake devine astfel cel mai ascultat artist din toate timpurile pe Spotify, cu peste 8,7 miliarde de ascultări. În spatele lui s-au clasat în această ordine Rihanna, Twenty One Pilots și Kanye West, toți cu noutăți discografice de-a lungul acestui an. O mare parte din triumful global al lui Drake se datorează piesei 'One dance', cea mai ascultată pe Spotify în ultimul an. Piesa devansează astfel 'I Took A Pill in Ibiza', a lui Mike Posner; 'Don't Let Me Down', a trupei The Chainsmokers; 'Work', a lui Rihanna (în colaborare de asemenea cu Drake), și 'Cheap Thrills', a lui Sia.

A devenit Number 1 și albumul său 'Views', devansând astfel albumele 'Purpose', al lui Justin Bieber; 'ANTI', al lui Rihanna; 'Blurryface', al trupei Twenty One Pilots; și 'Beauty Behind The Madness', al artistului The Weeknd, conform Agerpres. Topul artistelor cele mai ascultate pe Spotify în 2016 este condus de Rihanna, urmată de Ariana Grande, Sia, Adele și grupul Fifth Harmony.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.