Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rapperul Juice WRLD s-a clasat în premieră pe primul loc în Billboard 200

Ed Sheeran Wiki
Billboard Music Awards

Rapperul Juice WRLD s-a clasat în premieră pe primul loc în Billboard 200, după ce albumul „Death Race for Love” a fost vândut în 165.000 de unităţi în prima săptămână de la lansare, scrie news.ro.

Apărut pe 8 martie, „Death Race for Love” a înregistrat şi cea mai bună săptămână de streaming a unui album R&B din 2019, cu 176,4 milioane de accesări ale pieselor.

Juice WRLD a mai fost prezent în top 10 al topului american al albumelor, în 2018, cu materialul discografic de debut, „Goodbye & Good Riddance”, în august, şi „Future”, în noiembrie.

„Thank U, Next” al Arianei Grande s-a menţinut pe locul al doilea al Billboard 200, cu 72.000 de unităţi vândute în a cincea săptămână de la lansare.

Lady Gaga şi Bradley Cooper şi-au păstrat poziţia a treia, cu „A Star is Born”, vândut în 48.000 de unităţi, în a 23-a săptămână de top.

Cântăreaţa country Maren Morris a debutat cu „Girl” pe locul al patrulea, după ce albumul a fost vândut în 46.000 de unităţi.

Coloana sonoră „Bohemian Rhapsody”, semnată Queen, a urcat un loc, până pe cinci, cu 36.000 de unităţi vândute în a 21-a săptămână de top, în timp ce A Boogie Wit da Hoodie şi „Hoodie SZN” au urcat patru poziţii, până pe şase, cu 34.000 de unităţi vândute în a 12-a săptămână de la lansare.

Citește și: Louis Vuitton va retrage de la vânzare ținute cu imprimeuri inspirate de Michael Jackson

„beerbongs & bentleys” al lui Post Malone a urcat şi el patru locuri în top, până pe şapte, cu 32.000 de unităţi vândute în a 46-a săptămână.

Albumul „Drip or Drown 2” al lui Gunna s-a menţinut pe opt, în a doua săptămână de la lansare, când a fost vândut în 31.000 de unităţi, iar „Scorpion” al lui Drake a urcat trei locuri, până pe nouă, cu 30.000 de unităţi vândute în a 37-a săptămână.

Pe poziţia a zecea în Billboard 200 s-a clasat „Astroworld” al lui Travis Scott, în urcare trei locuri, cu 28.000 de unităţi vândute în a 32-a săptămână de la lansare.

Billboard 200 clasifică cele mai populare albume din Statele Unite pe parcursul unei săptămâni, pe baza consumului multi-metric, care include vânzarea de copii fizice ale discurilor, single-urilor (10 cântece înseamnă un album) şi activitatea online (1.500 de accesări sunt egale cu un album).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.