Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rareș Bogdan a EXPLODAT, după crimele de la Caracal: Îmi este scârbă! Nu trebuie să mai tolerăm nicio minciună

rares bogdan

Europarlamentarul PNL, Rareș Bogdan, susține că în cazul crimelor de la Caracal s-a văzut cât este de defect sistemul din România. Rareș Bogdan consideră că oamenii trebuie să se exprime public pentru că doar așa se vor găsi soluții pentru rezolvarea situației.

Citește și: BREAKING NEWS Gheorghe Dincă și-a recunoscut AMBELE crime

”Ce s-ar fi întâmplat dacă un om care avea pe el un brâu de dinamită, legat de un scaun într-un bloc de lângă o bezinărie, cerea noaptea ajutor prin telefon și nu putea furniza exact locul în care se află? Dacă omul pronunța „dinamită”, pe fir intra SRI. Dacă nu spunea decât „amenință că mă omoară”, nu intra. 
Așa suntem noi, oamenii obișnuiți, punem răul în față. Ne gândim să prevenim ce-i mai rău. Legiuitorul nu a făcut-o, în ultimii 2 ani și jumătate, decât pentru a salva niște infractori. 
Și ce să facem acum, să nu ne exprimăm pentru a nu fi acuzați de politicianism? Ba da, trebuie să ne exprimăm cu orice risc. Toți! De la vlădică la opincă! Schimbarea lumii putrede în care trăim se poate face doar dacă spunem adevărul și nu tolerăm nicio minciună, oricât de mică, nicio ipocrizie, nicio nesimțire. Și în zilele astea nenorocite am avut parte de cele mai sinistre. Oameni buni, să rămânem uniți în fața valului de manipulări odioase care au, din nou, menirea de a ne deturna atenția pe câmpii! Adevărul este acolo, în fața noastră: instituțiile care trebuie să ne apere de criminali sunt înțesate de incompetenți, de slugi, de proști, de leneși!
Ce avem de făcut? Să nu cedăm, să ne întrebăm inima, să gândim cu capul nostru și să nu-i mai lăsăm să acapareze mecanismele care ne pot însănătoși ca națiune. Da, ne este scârbă, dar să folosim această stare pentru a avea atitudine în continuare! Să nu ne pese de ce cred alții despre noi, atâta timp cât ne putem uita în oglindă! Doamne ajută!”, scrie Rareș Bogdan.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.