Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rareș Bogdan a EXPLODAT, după ultima decizie a Parlamentului: monstruoasa coaliție, atentat la simbolurile românești

Rares Bogdan

Jurnalistul Rareș Bogdan are o ieșire furibundă, după ce Senatul a respins proiectul de lege privitor la obligația autorităților locale de a monta steaguri tricolore de 1 Decembrie. Rareș Bogdan acuză ”coaliția monstruoasă” PSD-ALDE-UDMR de atentat la adresa simbolurilor naționale.

Citește și: SURSE - Pornește NEBUNIA în PSD: s-a stabilit data Congresului. Toate funcțiile scoase la bătaie

”COALITIA MONSTRUOASA Psd/AldeUdmr ATENTAT la bun simt si la simbolurile românești. FAPT fara precedent! Antinationalii au lovit din nou.

Astăzi, in plenul Senatului a picat la vot proiectul de lege privind obligarea autorităților locale de a monta steaguri tricolore pe bulevardele principale, la orașe și pe strada principala la sate, cu ocazia Zilei naționale, de 1 decembrie 2018. Deși proiectul a primit raport de adoptare din partea Comisiei de administrație publica. Cel care a ordonat respingerea legii nu a fost așa cum poate va așteptați un lider UDMR, ci liderul senatorilor PSD, Șerban Nicolae cel care a jignit recent și partizanii!

In plen, proiectul a primit 26 de voturi pentru adoptare (PNL, USR, PMP) și 62 împotriva (PSD, ALDE și UDMR). In comisia raportoare, de fond, Comisia de Administrație a dat raport de adoptare. Doar UDMR a votat împotriva. De întoarcerea votului in plen s-a ocupat exclusiv Șerban Nicolae. Proiectul nu prevedea cheltuirea nici unui leu de la bugetul local”, arată Rareș Bogdan, pe pagina personală de Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.