Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rareș Bogdan anunță că PNL e gata să dea lovitura: 'Mai avem nevoie de 15-17 voturi, care pot fi obținute până mâine la prânz'

PNL
Rares Bogdan

Europarlamentarul PNL, Rareș Bogdan, a vorbit, luni seara, la B1 TV, despre șansele ca, marți, moțiunea de cenzură, depusă de partidul său, să treacă.

Citește și: Silviu Mănăstire dezvăluie cum și-au încasat ‘șmecheri de la USR’ bani de la stat! Cazul președintelui care ‘își căpușează partidul’

"În acest moment sunt 214 voturi garantate, poate chiar 218, pentru că, în urmă cu jumătate de oră, am vorbit cu cineva important din PNL, care mi-a spus că a reușit să mai obțină alte 4 voturi, din zona puterii, să spunem așa.  Deci, teoretic, mai avem nevoie de 15-17 voturi, care pot fi obținute până mâine la prânz, în așa fel încât guvernul Dăncilă să plece", a spus politicianul.

Citește și: Victor Ciutacu sare în apărarea lui Liviu Dragnea! Mesaj dur pentru liderii politici .

Pe de altă parte, dacă moțiunea de cenzură nu va trece, nu trebuie să i se impute nimic președintelui partidului, Ludovic, Orban.

"Ludovic Orban a făcut toate eforturile și le face. Negociază, a negociat cu cei de la UDMR, de la minorități, de la Pro România, cu cei de la USR Plus. Nu poți să vii și să-i reproșezi unui om care-ți garantează 94 de voturi, toate cele ale unui singur grup. Deci, toți deputații și senatorii noștri vor fi în sală mâine. Noi sperăm să-i convingem pe toți că e vital să schimbe guvernul", a completat Rareș Bogdan.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.