Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rareș Bogdan aruncă 'bomba': 'Tudorel Toader-Gargamel a prezentat un Raport care nu aparține Ministerului Justiției'

www.realitatea.net
Rareș Bogdan

Realizatorul Tv Rareș Bogdan aruncă „bomba” într-o postare pe Facebook, susținând că ministrul Tudorel Toader a prezentat un raport „care nu aparține Ministerului Justiției”. Reacția lui Rareș Bogdan vine după ce site-ul ministerului a fost blocat, după anunţul lui Tudorel Toader, care a declarat, joi, că iniţiază procedura de revocare din funcţie a procurorului-şef DNA, Laura Codruţa Kovesi, şi că va publica pe site raportul care stă la baza acestei solicitări.

Semnal puternic de alarmă tras de Transparency International: Raport exploziv prezentat de celebra organizație privind corupția din România

„BOMBA: Tudorel Toader-Gargamel a prezentat un Raport care nu apartine Ministerului Justitiei!!!!!!!!! De asta nu functioneaza site-ul Ministerului Justitiei de 4 ore. Raportul se scrie chiar acum la Minister. A fost santajat cu ceva grav Toader intre orele 11.00 si 18.00????

Stie cineva cine i-a scris lui Toader, Ministrului Justitiei dintr-o tara UE, foile de pe care a citit? Astia scriu noaptea ca hotii un Raport care sa fie urcat pe site-ul Ministerului Justitiei. Acum intelegem de ce Toader se temea ca nu cumva jurnalistii si mai ales cameramanii si fotoreporterii sa nu ajunga cumva sa faca capturi cu “compunerea” lui Toader... Doamne, ce taraaaaaaaa......!!! Ministrul Justitiei jucand in piese de teatru absurd.”, susține Rareș Bogdan, pe Facebook.

Precizăm că, și la ora transmiterii acestei știri, site-ul Ministerului Justiției este blocat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.