Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rareș Bogdan aruncă în aer politica: 'Viorica Dăncilă a vrut să demisioneze vineri, dar Liviu Dragnea a amenințat-o cu familia'

www.realitatea.net
Rareș Bogdan

Viorica Dăncilă ar fi dorit să demisioneze vineri dimineață, în urma scandalului legat de vizita sa în Israel, însă liderul PSD, Liviu Dragnea, nu i-ar fi permis, ameninând-o ”cu familia” este informația-bombă dezvăluită la Realitatea TV de Rareș Bogdan, realizatorul emisiunii ”Jocuri de Putere”.

”Am înțeles că la începutul acestei zile a vrut să demisioneze, dar a fost blocată de Dragnea. Acesta a amenințat-o cu familia. Sunt informații foarte serioase”, a anunțat Rareș Bogdan, la Realitatea TV.

Citește și: Cadou neașteptat pentru Ion Țiriac: Ce a primit de la Simona Halep

Liviu Dragnea este un pericol real pentru democrația din România, spune realizatorul ”Jocuri de Putere”.

”Asistăm la un mod în care redevine partidul-stat. Partidul nu mai există, este pe persoană fizică. Guvernul nu mai există. Dăncilă e un personaj mult prea șters. Mă bucur că președintele, după ce a dat o șansă timp de trei luni de zile, a spus ceea ce toți voiam să spunem. Domnia sa, cu eleganța și echilibrul cu care ne-a obișnuit, încercase să-i ofere o șansă doamnei Dăncilă”, a afirmat Rareș Bogdan.

Citește și: Cinci schimbări enorme pentru șoferi în luna mai! Amenzi usturătoare pentru proprietarii de mașini second-hand, dacă NU fac asta

România este capturată bucată cu bucată de Liviu Dragnea și acoliții săi, subliniază realizatorul Realitatea TV. ”Dacă președintele n-ar fi reacționat, lucrurile ar fi scăpat total de sub control”, atrage atenția acesta.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.