Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rareș Bogdan, atac devastator la adresa lui Dragnea, Tăriceanu și Toader, după decizia luată de Iohannis: 'România este într-un război'

Inquam Photos / Octav Ganea
dragnea tariceanu

Rareș Bogdan a salutat decizia lui Klaus Iohannis, după ce președintele a respins propunerea ministrului Justiţiei, Tudorel Toader, de revocare din funcţia de şef al DNA a Laurei Codruţa Kovesi.

"Nu voi da curs solicitării ministrului Justiţiei de revocare a procurorului general al DNA, Laura Codruţa-Kovesi", a declarat Klaus Iohannis.

Citește și: Un consultant politic spune totul despre zvonul demisiei premierului: 'Dragnea joacă dur, nu mai are încredere nici în Viorica Dăncilă'

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a anunţat, luni, că va sesiza Curtea Constituţională cu privire la refuzul preşedintelui Klaus Iohannis de revocare din funcţie a procurorului-şef DNA, Laura Codruţa Kovesi.

"Absolut normal, Tudorel Toader este un om care se dovedeste un slugoi penibil. Dânsul nu doreşte nimic altceva decât un mandat de preşedinte la Curtea Constituţională. Preşedintele Iohannis a făcut ce era normal să facă, nu putea să dea satisfacţie celor care vor să întoarcă România cu susul în jos. Am văzut declaraţia lui Dragnea că nu se gânesc la suspendare. Gestul preşedintelui e normal, încearcă să-şi ţină ţara pe linia de plutire. Economic, situaţia devine dezastruoasă, ne îndreptăm spre 5 lei pe un euro. Iohannis a devenit un punct de stabilitate într-o ţară ce patinează serios. Dragnea anunţă un miting pentru familia tradiţională. Trebui să fii complet imbecil, Dragnea şi Tărciceanu au indecenţa să vină cu o astfel de propunere. Altfel, nu înseamnă că doamna Kovesi nu trebui să-şi facă ordine în ogradă.

Citește și: Băsescu s-a DEZLĂNȚUIT, la B1 TV: Le-a jignit pe Olguța Vasilescu - tupeista, Sorina Pintea - amărâta, dar și Petre Daea - clovn și Eugen Teodorovici-discotecar

A început concurenţa între cei doi, Tăriceanu şi Dragnea sunt în concurenţă directă, vor intra într-un conflict gen Ponta - Antonescu. Mie îmi pasă că Iohannis dovedeşte hotărâre şi nu cedează în faţa impostorilor. Ne uităm cu jind la Tirana sau la Sofia, îmi pare rău. România este într-un război între cei care au furat-o 28 de ani şi cei care încearcă s-o ţină pe linia de plutire", a spus Rareş Bogdan la Realitatea TV.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.