Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rareș Bogdan și-a luat rămas bun de la Realitatea Tv după 7 ani! Ce mesaj le-a transmis fanilor

Inquam Photos / Octav Ganea
Rares Bogdan

Rareş Bogdan a părăsit Realitatea TV, unde a lucrat timp de aproape 7 ani, alegând să intre în politică, după cum a explicat amplu pentru realitatea.net, joi, 14 martie, imediat după ce totul a devenit oficial. Aseară, fostul realizator al emisiunii Jocuri de Putere a revenit la postul care l-a consacrat, dar nu pe scaunul de moderator, ci pe cel de invitat, gazdă fiind Octavian Hoandră. Site-ul realitatea.net a avut ideea să filmeze tot ce s-a petrecut înaintea emisiunii şi vă oferă imaginile mai jos, în VIDEO.

Rareș Bogdan a fost aseară invitatul lui Octavian Hoandră, în cadrul emisiunii Realitatea Românească, pentru prima oară după ce a intrat în politică. După aproape 7 ani de "Jocuri de Putere", fostul jurnalist a luat loc pe scaunul invitaților, la emisiunea de rămas bun.

Zi GREA pentru liderul PSD - Liviu Dragnea, între ÎCCJ și spital

Când a ajuns la Realitatea TV, Rareş Bogdan a fost întâmpinat cu aplauze de simpatizanții conduşi de Doru Mărieş, preşedintele Asociaţiei 21 Decembrie. După ce i-a salutat pe toţi, Rareş Bogdan a intrat în clădire şi a mers la machiaj.

După câteva minute, fostul jurnalist a părăsit cabina de machiaj şi a intrat în regie, acolo unde, de asemenea, i-a salutat pe foştii lui colaboratori. Apoi, s-a îndreptat spre studioul TV în care avea să fie invitatul lui Octavian Hoandră.

Bogdan anunțase pe pagina lui de Facebook că va fi invitat pe tronsonul pe care a moderat emisiunea Jocuri de putere atâția ani.

"În această seară, la ora 22.30, sunt invitat la Realitatea TV. Într-o haină nouă, dar hotărât să continui să lupt pentru România măreață. Vă chem în tranșee pentru România eternă, a celor patrioți, cinstiți, demni, care nu-și vând onoarea! Nu uitați să iubiți România în fiecare zi!", a scris Rareș Bogdan pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.