Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rareș Bogdan, ieșire VIRULENTĂ la adresa unui celebru scriitor: 'Ticăloșie mai mare rar mi-a fost să văd la adresa mea'

Rares Bogdan

Realizatorul Tv Rareș Bogdan răspunde acuzațiilor, după ce cunoscutul scriitor prof.univ.dr. Ion Coja l-a acuzat că a reluat un proiect al Ungariei neagreat de Stalin și l-a provocat: „dacă va perde, Rareș Bogdan să nu mai apară la TV”, potrivit Sputnik. Ideea de bază este că Budapesta finanțează „proiecte anti-românești”, printre care unul dintre cele mai periculose, în concepția cunoscutului scriitor prof.univ.dr. Ion Coja este acela care are ca obiectiv „Transilvania — stat independent și suveran”.  „Ticăloșie mai mare rar mi-a fost să văd la adresa mea! Și culmea, vine de la un om aflat la vârsta senectuții, care din păcate își lasă umorile și frustrările să-i întunece rațiunea”, este reacția moderatorului, pe pagina de socializare.

Întorsătură incredibilă în dosarul lui Boureanu: Ce ar fi declarat colegii polițistului martori la incident

„Prieteni importanți pentru mine mi-au atras atenția că un antisemit notoriu, un radical extremist preluat frecvent de Sputnik, oficina Moscovei, m-a atacat într-un mod mizerabil, transformând într-o minciună o afirmație a mea legată de împărțirea banilor către județele cu baroni PSD din aripa Dragnea, către Bădălau, Stanescu, Olguța, Ciolacu, Etc. Frustratul de serviciu s-a grăbit să apere baronetul lui Dragnea, baronet care a primit prioritar bani din pixul lui Shhaideh, afirmând că eu aș milita pentru independența Ardealului! O prostie cruntă, având în vedere că de zeci, de sute de ori am afirmat că eu cred exclusiv în România dodoloață! Mai mult, am spus public de nu mai știu câte ori că o mie de ani, de aici înainte, și tot n-ar fi destui pentru a mulțumi în fiecare zi valahilor și moldovenilor, dobrogenilor și tuturor românilor care au luptat, prost echipați, prost hrăniți din vina acelorași autorități politice, pentru eliberarea Transilvaniei. Ticăloșie mai mare rar mi-a fost să văd la adresa mea! Și culmea, vine de la un om aflat la vârsta senectuții, care din păcate își lasă umorile și frustrările să-i întunece rațiunea – dacă o fi având-o cumva: e vorba de profesorul Ion Coja. Sigur ca imediat trolii PSD au luat textul și l-au băgat in ventilatorul cu mizerii in încercarea de discreditare a subsemnatului.

Până la urmă, nu pot decât să fiu încântat atunci când un antisemit declarat și un extremist ca prof. Coja mă înjură și colportează mizerii la adresa mea! Oricum, am văzut ca atunci când nu ma ataca pe mine îl ataca pe colegul și prietenul Oreste.

Am ținut să fac această precizare din respect pentru prietenii mei, care mi-au atras atenția atât in zona publica cât și in cea privată de pe facebook. Trăiască România dodoloață!”, scrie Rareș Bogdan, pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.