Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rareș Bogdan, informație EXPLOZIVĂ: Dragnea a ordonat ÎNCHIDEREA Realitatea TV

Rares Bogdan

Jurnalistul Rareș Bogdan lansează o informație bombă și arată că cei de la ANAF au refuzat planul de recuperare a datoriilor propuse de către Realitatea TV. Jurnalistul susține că această mișcare înseamnă că ANAF, de fapt, nu-și dorește să recupereze datoriile și acționează la ordinul lui Dragnea, care a cerut închiderea Realitatea TV .

Citește și: Eugen Teodorovici declanșează REVOLUȚIA în România: Totul se va schimba RADICAL

”S-au demascat singuri!

Sursele mele din ANAF, oameni care iubesc România și sunt rușinați de cei care îi conduc, au avut dreptate! Astăzi, la Adunarea Generală a Creditorilor Realitatea Media, care a avut loc la ora 13.00 la Brașov, ANAF, adică Statul Român, nu a fost de acord cu planul de plată a datoriilor, propus de către Realitatea TV.
Practic - incredibil, dar adevărat! - ANAF a votat împotriva recuperării integrale a creanței Realitatea. Atenție, plan propus cu garanții colaterale și o perioadă de execuție de 3 ani! Practic, Liviu Dragnea și acoliții săi, care nu-i ies din cuvânt, Orlando și Mișa, nu vor recuperarea banilor pentru statul român în proporție de 100%, REPET, CU GARANȚII COLATERALE, ci doresc închiderea Realitatea TV, pentru a nu mai deranja Ayatollahul și politicile sale de aruncare a României în zona eurasiatică. NU vor banii! Vor sa ne inchida gura! 
Îi informez pe toți cei care au pus la cale planul și urmăresc, împreună cu avocați care vor răspunde penal în curând pentru alte fapte decât cele pentru care au devenit cunoscuți opiniei publice, făcând pe luptătorii pentru cei mulți, că viața nu se încheie nici acum, nici aici, iar Realitatea TV nici nu moare, nici nu se predă. Rămânem pe baricadele democrației! Chiar dacă, de această dată, Liviu Dragnea a încercat să se folosească nu doar de statul roman și instituțiile sale, pe care le consideră brelocul său, ci și de foști acționari ai Realitatea sau administratori temporari ai acesteia, vă spun ceva: e inutil!
Realitatea TV este o voce puternică și exprimă libertatea absolută de exprimare, iar jurnaliștii săi nu se vor lăsa intimidați de tertipurile prin care Liviu Dragnea și ai săi au pus cu botul pe labe România Liberă și Hotnews și au câștigat parțial B1. Realitatea TV rămâne în picioare și va câștiga, la fel ca în 2014, bătălia finală.
Îi informez pe toți că mâine, de la ora 21.00 sunt On air încărcat de energie și cu ....garanții că România nu o ia pe drumul Turciei sau Ungariei! Ca presa va ramane libera si independenta. 
Pe românește: vă transmit tuturor celor care încă apreciați că Realitatea TV și jurnaliștii săi pot fi îngenuncheați că mult mai repede vă va lua naiba pe voi. Mult mai repede decât vă închipuiți!”, arată Rareș Bogdan, pe pagina personală de Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.