Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rareș Bogdan: 'Nu mai tolerez nicio obrăznicie a Vioricăi Dăncilă! Duceți țara în groapă și vorbiți de bunăstare?'

Inquam Photos / Octav Ganea
Rares Bogdan

Prim-vecepreședintele PNL - Rareș Bogdan a criticat-o pe Viorica Dăncilă în contextul în care România a înregistrat o nouă statistică negativă: două miliarde de euro este deficitul comerțului cu produse alimentare și animale vii în relația cu Uniunea Europeană, potrivit realitatea.net.

Rareș Bogdan spune că nu mai tolerează nicio obrăznicie a Vioricăi Dăncilă din seria celei în care se plânge că opoziția nu a semnat „pactul pentru bunăstarea românilor” și că nu face nimic concret, dar partidul său, pe de altă parte, duce țara în ”groapă”.

Citește și: Mihai Fifor, atac la adresa lui Klaus Iohannis: Investiţii blocate. Acesta e președintele care vă propune România normală!

”Asta e bunăstarea cu care se laudă premierul României? Nu mai tolerez nicio obrăznicie a Vioricăi Dăncilă! Se plânge că opoziția nu a semnat „pactul pentru bunăstarea românilor” și că nu face nimic concret. Poftim?? Duceți țara în groapă și vorbiți de bunăstare? Adică ce să facem, să semnăm pentru deciziile voastre catastrofale?

Să girăm împrumuturile externe luate la dobânzi care condamnă câteva generații să achite factura incompetenței PSD? Să cocoloșim clanurile interlope? Să fim de acord să sacrificăm educația și investițiile? Să ne bucurăm că avem un premier care a învățat româna ca pe o limbă străină, la FF? Să dăm undă verde pentru tonele de pile angajate în aparatul statului?

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.