Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rareș Bogdan, reacție VIRULENTĂ la anunțul ȘOC al ministrului Justiției

raresBigdan

Jurnalistul Rareș Bogdan are o reacție virulentă la anunțul făcut de ministrul Justiției, Raluca Prună, care a spus că s-ar putea uni DNA-ul cu DIICOT-ul. Rareș Bogdan susține că acesta este stilul românesc de a distruge instituții care funcționează bine, iar Raluca Prună face aceste demersuri pentru a nu fi trecut prin Minister fără a-și lăsa amprenta.

Citește și: Ministrul Justiției, declarație ȘOC: DNA, unită cu DIICOT

”Fiecare administrator de moșie, adică ministru, vrea să rămână cu ceva. Nu au făcut mare lucru în această perioadă de un an de zile și atunci se trezesc să facă și ei câte ceva. În loc să lase în pace două instituții care funcționează foarte bine, dumneaei se trezește să pună sub același acoperiș DNA și DIICOT, niște procurori care au atribuții total diferite. Din punctul meu de vedere asta e pe stilul nostru cu aflatul în treabă la români. Avem două instituții care funcționează foarte bine, atunci hai să le stricăm și pe astea”, a declarat Rareș Bogdan, pentru STIRIPESURSE.RO.

Ministrul Justiției a spus că pe termen lung DNA și DIICOT ar putea funcționa sub aceeași cupolă.

"Am făcut din DIICOT, instituţional vorbind, exact ceea ce este şi DNA-ul. Şi am făcut asta în considerarea unei viziuni mai largi, întrucât, nu ştiu, este de presupus că în 10 ani, nu ştiu, într-un orizont de timp, pe termen lung de fapt, aceste structuri specializate probabil că vor fi reunite într-una singură. Rămâne de văzut cum evoluează societatea românească. (...) Un tip de Parchet Antimafia, care se ocupă şi de corupţie şi de crimă organizată, dar repet, este un orizont pe un termen foarte lung", a declarat Raluca Prună miercuri, la Adevărul live, transmite agerpres.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.