Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rareș Bogdan s-a dezlănțuit: 'Câtă sfidare la adresa milioanelor de români'. Dezvăluire-bombă despre 'omul în alb' al Jandarmeriei

Inquam Photos / Octav Ganea
paraschiv jandarmerie

Rareş Bogdan a aruncat o informaţie-bombă la "Jocuri de putere": colonelul Cătălin Paraschiv, unul dintre coordonatorii intervenţiei brutale a jandarmilor împotriva proestatarilor din Piaţa Victoriei, ar urma să fie avansat.

Simona Halep a apelat la un psiholog: 'Sunt o persoană foarte sensibilă, atât pe terenul de joc, cât şi în viaţa personală'

"Liviu Dragnea, Viorca Dăncilă și Carmen Dan îl propun pentru a fi avansat la gradul de general pentru fapte de vitejie împotriva cetățenilor pașnici pe călăul din Piața Victoriei din data de 10 august.  Propunerea de avansare a lui Cătălin Paraschiv arată nesimțirea incredibilă a acestor indivizi. 110 000 români care protestau pașnic împotriva infractorilor au fost gazați, atacați cu tunuri de apă, bătuți, umiliți, călcați în picioare. Cea mai rușinoasă instituție din sistemul de apărare națională, Jandarmeria, s-a transformat complet în pavăză pentru infractori. Câtă sfidare la adresa milioanelor de români alungați peste graniță? Oamenii au venit acasă, atâți cât au putut. Au transmis unei planete întregi că un popor piere, că o țară se năruie din cauza unor îmbogățiți care se laudă că apără săracii," a afirmat Rareș Bogdan la Realitatea TV.

Realizatorul "Jocuri de putere" a mai afirmat că, potrivit informaţiilor pe care le are, colonelul Paraschiv a fost propus pentru promovarea în funcția de general pe data de 1 decembrie, iar decizia stă în mâinile președintelui Klaus Iohannis.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.