Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rareș Bogdan, scenariu SUMBRU pentru PSD: 'Presimt că o să avem de ce protesta, în curând, în fața Parlamentului'

Rareș Bogdan

Realizatorul emisiunii ”Jocuri de Putere”, Rareș Bogdan, a salutat declarațiile făcute de președintele României Klaus Iohannis privind problemele penale din jurul miniștrilor Sevil Shhaideh și Rovana Plumb. Șeful statului a declarat că, în opinia sa, Sevil Shhaideh şi Rovana Plumb ar fi trebuit să demisioneze din funcţie, după ce au fost învinuite în dosarul Belina. Sau dacă nu, să fie retrase de premier.

Un fost consilier de la Casa Albă aruncă 'BOMBA': România face parte dintr-un mare plan nuclear al Chinei! 'Ar trebui să ne sperie până în măduva oaselor'

„Avem un președinte care nu cedează, și când lovește, lovește în forță. Iohannis a fost devastator în seara asta. Partidele de opoziție bâjbâie, iar strada este, probabil, singurul partener al președintelui. Nu prea mai avem de ce protesta acum, dar presimt că o să avem de ce protesta, în curând, în fața Parlamentului, unde penalii fac zid în jurul celor două doamne”, a declarat Rareș Bogdan, marți, în timpul emisiunii ”Jocuri de Putere”, la Realitatea TV.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.