Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rareș Bogdan tună și fulgeră după audierea șoferului anti-PSD: 'Mi se pare scandalos. Nu am știut acest amănunt'. Detaliul care l-a revoltat pe realizatorul Tv

Rareș Bogdan

Realizatorul Realitatea Tv Rareș Bogdan se declară scandalizat după ce a aflat că fiul lui Răzvan Ștefănescu, bărbatul cu Audi cu plăcuțele anti-PSD, a asistat la scenele în care polițiștii îl audiau pe tatăl său.

„Mi se pare scandalos. Nu am știut acest amănunt. Nimic nu poate ierta acest comportament. Lași un om să circule 13 zile, îi cauți nod în papură, găsești o convenție care se dovedește a fi amendată și, după toate acestea, pui presiune psihică asupra unui copilaș de opt ani.

Conferința de presă a Poliției Române a ajuns și în presa din Suedia - Ce scriu jurnaliștii despre sancționarea lui Răzvan Ștefănescu

Știu cum este o astfel de situație pentru că băiețelul meu, la o graniță, era speriat pentru că nu doream să îmi dau husa de telefon. E drept că era o țară din zona Golfului. Acolo este mai greu să le explici oamenilor anumite lucruri... aveam o husă de telefon și au venit o groază de oameni să verifice. Le-am aruncat în față husa respectivă. Am făcut acest lucru după ce fiul meu era speriat și striga: tati, te arestează. Eram într-o țară străină. Mă gândesc prin ce a trecut copilașul lui Răzvan în momentul când au venit polițiștii. Micuțul a asistat la tot acest supliciu psihic. Este înfiorător. Acest lucru nu au cum să-l scuze. Este inadmisibil să provoci o asemenea presiune pe un copilaș de opt ani”, a afirmat Rareș Bogdan la Realitatea TV.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.