Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rareş Bogdan, despre dosarul Revoluţiei: 'Aşteptăm de 30 de ani să se întâmple acest lucru. Nimeni nu poate justifica de ce au murit oameni după 22 decembrie'

Pressone.ro
rares bogdan

Candidatul PNL la europarlamentare, Rareş Bogdan, a declarat că trimiterea în jduecată a dosarului Revoluţiei din Decembrie 1989 este un lucru bun şi aşteptat de societatea românească, chiar dacă lucrurile încep să se mişte extrem de târziu, la 30 de ani de la comiterea faptelor. Invitat în studioul Digi 24, Rareş Bogdan a declarat că societatea românească este condusă în continuare de neo-cominişti şi neo-bolşevici, care s-au cocoţat în funcţii publice, profitând de faptul că adevărurile Revoluţiei nu sunt încă cunoscute.

Citește și: Klaus Iohannis reacționează la subiectul zilei! Un pas extrem de important

''Aşteptăm de 30 de ani să se întâmple acest lucru, pentru că nimeni nu poate justifica de ce au murit oameni după data de 22 decembrie ora 12.30 cînd Ceauşescu se ridica de pe CC cu celebrul elicopter, încă nu reuşim să înţelegem de ce au trebuit să moară oameni, de ce au apărut celebrii terorişti în 22, în 23, în 24, de ce au tras românii unii în alţii. Sunt lucruri pentru care Ion Iliescu trebuie să răspundă. Chiar dacă e foarte târziu, este bine totuşi că acest lucru se întâmplă. Din păcate tot ceea ce s-a întâmplat atunci, nefiind încă cunoscut total, neavând încă vinovaţii pentru măcelul de atunci, avem astăzi în funcţii publice o mulţime de neo-comunişti, neo-bolşevici în spaţiul public, în funcţii publice şi poate cel mai elocvent exemplu, este Curtea Constituţională, care miercuri ne poate da o lovitură fatală, pentru ceea ce înseamnă România viitorilor ani şi ani de zile'', a declarat Rareş Bogdan.

Citește și: Vești bune! Angajații vor putea avea parte de majorări salariale – Cine sunt beneficiarii

Candidatul PNL a continuat să spună că toată această tăcere asupra adevărului de la revoluţie a lăsat clasa politică să ducă România într-o direcţie nedorită.

''România nu s-a făcut încă bine. În România este încă prezent germenul acesta al bolşevismului, al comunismului. România strânge periculos de mult, din păcate, legăturile cu Rusia, cu China, cu practicile lui Erdogan'', a mai adăugat Rareş Bogdan.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.