Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rareș Bogdan a început furtunos campania electorală: 'Vom face un scor exact dublu faţă de momentul de acum doi ani. Ne pupăm copiii, soţiile, şi la luptă!'

rares bogdan pnl

Prim-vicepreşedintele PNL, Rareş Bogdan, a declarat vineri, la Iaşi, că liberalii nu au vară, nu au vacanţă.

”Ne pupăm copiii, soţiile, şi la luptă. Lupta se dă pe data de 15 septembrie. O nouă etapă pentru România”, a spus el, arătând că pe 29 septembrie are loc turul doi la prezidenţiale, iar pe 30 septembrie anunţă preşedintele României, care trebuie să fie tot un liberal, exact cum am avut în ultimii 10 ani de zile, pe preşedintele Nicolae Ciucă. „Pentru a avea o şansă, pentru a ne bate, trebuie să scoatem cel mai bun scor la alegerile de pe 9 iunie. Ăla este trambulina, ăla este momentul cheie pentru noi, pentru a ne propulsa liderul”, a mai spus Rareş Bogdan, informează NEWS.RO.

Rareş Bogdan a declarat că, după alegerile din 9 iunie, urmează doar trei zile de odihnă şi vor intra în ”cea mai importantă campanie”. ”Nu avem vară, nu avem vacanţă, ne pupăm copiii, soţiile, şi la luptă. Lupta se dă pe data de 15 septembrie. O nouă etapă pentru România. 29 septembrie, vot. Nu dormim, numărăm şi pe 30 anunţăm preşedintele României, care trebuie să fie tot un liberal, exact cum am avut în ultimii 10 ani de zile, pe preşedintele Nicolae Ciucă”, a completat prim-vicepreşedintele PNL.

El a precizat că îşi doreşte să îşi mai facă o poză în Biroul Oval, însoţindu-l pe noul preşedinte Nicolae Ciucă.

”Pentru a avea o şansă, pentru a ne bate, trebuie să scoatem (..) cel mai bun scor la alegerile de pe 9 iunie. Ăla este trambulina, ăla este momentul cheie pentru noi, pentru a ne propulsa liderul şi pentru a ne propulsa inclusiv pentru alegerile generale care se vor desfăşura în 8 decembrie”, a completat el. Rareş Bogdan a precizat că ”au o şansă mare”.

Rareş Bogdan: În urmă cu doi ani, când preşedintele Ciucă a preluat PNL, partidul era într-o situaţie critică, după un festival al democraţiei mai dur decât toate bătăliile

Prim-vicepreşedintele PNL, Rareş Bogdan, a declarat vineri, la Iaşi, că în urmă cu doi ani, când preşedintele Ciucă a preluat PNL, partidul era într-o situaţie extrem de critică, dificilă, după un festival al democraţiei care a fost mai dur decât bătăliile cu celelalte partide iar astăzi, niciun sondaj nu îi mai coboară sub 25%. ”Dacă bunul Dumnezeu ne ajută, vom face un scor exact dublu faţă de momentul de acum doi ani de zile”, a spus Rareş Bogdan.

”În urmă cu doi, când preşedintele Ciucă a preluat PNL, partidul era într-o situaţie extrem de critică, dificilă, după un festival al democraţiei care a fost mai dur decât bătăliile cu PSD, PDSR, USR, şi toate forţele. Nu au reuşit să ne creeze atâtea probleme decât atunci când ne-am bătut noi între noi, pentru că, fiind foarte puternici, arăta ca o bătălie gigantică. Sper să nu se mai întâmple niciodată acest lucru şi festivalul dmeocraţiei de atunci să fie uitat definitiv pentru istoria viitorului”, a spus Rareş Bogdan la lansarea candidaţilor PNL la Iaşi.

El a precizat că ”partidul avea 14% în sondaje, iar cele mai bune sondaje îi dădeau cu 14%”.

”Astăzi, vă informează un om care are acces la toate sondajele şi care primeşte la două-trei zile sondaje, că niciun sondaj de opinie nu ne mai coboară sub 25%, şi dacă bunul Dumnezeu ne ajută, vom face un scor exact dublu faţă de momentul de acum doi ani de zile.

Dar pentru asta, vă rog un singur lucru, nu vă odihniţi deloc, dormiţi 5, 6 ore pe noapte, umblaţi şi faceţi campanie pentru primari, pentru listele de consilieri, pentru Costel Alexe, să aibă o victorie şi să zdrobească contracandidaţii, pentru Mihai Chirica, să se înscăuneze din nou ca un primar al Iaşului meritos. Doar cu ajutorul dvs putem acest lucru, oricât de mult am vorbi noi, liderii naţionali, de la Bucureşti sau din orice altă parte."

Rareş Bogdan a mai spus că nu îşi doreşte decât ca în data de 9 iunie, seara, să poată anunţa un număr de primării care să depăşească numărul actual.

”Nu îmi doresc altceva decât să anunţăm suficient de multe Consilii Judeţene şi mai ales un scor politic, pe lista de ocnsilieri judeţeni, care să ne plaseze acolo unde ne este locul”, a mai afirmat Rareş Bogdan. ”Dacă ne mobilizăm şi în aceste 30 de zile facem ce trebuie, vom câştiga alegerile în acest moment, pe data de 9 iunie, dar trebuie să muncim pentru asta, trebuie să credem în asta”, a subliniat Rareş Bogdan.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.