Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rareș Bogdan ARUNCĂ ÎN AER acuzațiile la adresa lui Dan Puric: 'Nu la cei de la Colectiv s-a referit când a spus HAIMANALE'

rareș bogdan

Actorul Dan Puric a fost criticat, după ce, în Sâmbăta Mare, a spus, la Realitatea PLUS, cuvinte grele la adresa celor care au atacat biserica. Mulți formatori de opinie au înțeles că Puric i-a numit ”haimanale” pe cei care au fost la Colectiv în fatidica noapte de octombrie. Rareș Bogdan a declarat, la România TV, în emisiunea lui Victor Ciutacu, marți seara, că Puric a numit ”haimanale” pe cei care au atacat biserica, nu pe cei de la Colectiv.

”Dan Puric nu le-a făcut ”haimanale” pe cei de la Colectiv. Acolo este o nuanță, o virgulă, dar nu la cei de la Colectiv s-a referit.”, a spus Rareș Bogdan.

Citește și: Klaus Iohannis: O relaxare va fi făcută în paşi după 15 mai

Iată ce a spus Dan Puric:

"Biserica a reacționat foarte bine, foarte înțelept. Că-ți lipseau două babe la altar care ziceau «A început COVID-ul în România». Cum a fost la Colectiv... Haimanalele alea abia se pregăteau cu «Jos Biserica, Jos Patriarhul!». Dacă ei sunt hrăniți. Noi nu vorbim aici de bacterii, noi vorbim aici de imunitatea poporului român. Tot ce am spus aici face parte din imunitatea poporului român."

Citește și: Marcel Ciolacu laudă munca aleșilor locali social-democrați: Contribuția aleșilor locali PSD a #dublat capacitatea de testare a României .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.