Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

R. Bogdan, despre ceasul Rolex de 30.000 de euro: 'Vreţi să mă îmbrac ca Mao Zedong? Să-i placă lui Ciolacu? Hai să fim serioşi! Asta e problema românilor?'

Instagram/ Rares Bogdan
Rares Bogdan Rolex

Bogdan, despre ceasul Rolex de 30.000 de euro: 'Vreţi să mă îmbrac ca Mao Zedong? Să-i placă lui Ciolacu? Hai să fim serioşi! Asta e problema românilor?'

Europarlamentarul PNL Rareş Bogdan a declarat luni, la sediul partidului, despre faptul că a mers cu ceasul Rolex la piaţă, că el este un om asumat, de aceea îşi permite să poarte şi ceasuri de care vrea şi costume şi nu se duce în salopetă. ”Am ceasuri în declaraţia de avere de 200.000, am câştigat bani la Realitatea, din presă. Iertaţi-mă, ce vreţi să fac?”, a mai spus el, informează News.ro.

”Eu sunt un om asumat, de asta îmi permit să port şi ceasuri de care vreau eu şi costumele, eu nu mă duc în salopetă şi nu-mi pun ceas pobeda să fie fericiţi socialiştii lui Ciolacu, port ce vreau eu şi cum vreau eu, pentru că am lucrat în mediul privat şi pentru că îmi permit să fac asta”, a spus Rareş Bogdan, despre faptul că a purtat în timpul unei vizite la o piaţa din Şimleul Silvaniei un ceas Rolex de 30.000 de euro, aspect relatat în mass-media.

Vezi și: Replica PSD după ce Rareș Bogdan și-a etalat ceasul de peste 30.000 de euro la piață: Domnul Rolex Bogdan...

Întrebat dacă este moral acest gest, Rareş Bogdan a spus: ”Doamnă, e ceasul meu. Uite, acum am altul, mai ieftin e drept, nu-i aşa de scump, ăsta cred că este vreo 10.000. Am ceasuri în declaraţia de avere de 200.000, am câştigat bani la Realitatea, din presă. Iertaţi-mă, ce vreţi să fac? Vreţi să mă îmbrac ca Mao Zedong să-i placă lui Ciolacu, să mă îmbrac în ăla şi să-mi iau ceas Pobeda? Hai să fim serioşi, asta e problema românilor? Lor le place pobeda, că ăla îl avea Stalin, nepoţii lui”.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.