Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rareș Bogdan și-a scos Rolex-ul la piață (Foto)

Instagram/ Rares Bogdan
Rares Bogdan Rolex

Conducerea liberală a ieșit într-un turneu în Ardeal. Un circuit prin fief-urile liberale care să dea un nou suflu în ciocnirile pe care le avea avea cu partenerii de la PSD. Prima oprire a fost în Sălaj, județul natal al lui Lucian Bode, secretarul general al PNL.

Printre ședințele de partid și momente solemne în diverse locații președintele Nicolae Ciucă și cei care îl însoțeau au trecut să facă o baie de mulțime prin piața din Șimleul Silvaniei. Momentul a fost bine marcat de prim-vicepreședintele PNL, europarlamentarul Rareș Bogdan.

El a fost vedeta turei prin piață. A cumpărat din toate și nu a ezitat să îi arate și președintelui său mirosul produselor de Ardeal.

content-image

Cu Rolex-ul la piață

Și a profitat de ocazie să își arate cu mare mândrie achiziția de lux de pe mână - un ceas de lux marca Rolex model Yacht-Master 42. La prețul de vânzare el costă peste 180.000 de RON (peste 36.000 de EURO).

content-image

content-image

Acum o lună Rareș Bogdan îl critica pe președintele PSD Marcel Ciolacu pentru pantofii purtați de acesta la o recepție: ”Socialist cu pantofi de 1.500 de euro?” - se întreba atunci liberalul (Vezi AICI declarațiile sale integrale).

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.