Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rareş Bogdan dă SEMNALUL: Cum vrea să rezolve atragerea fondurilor europene

PNL
Rares Bogdan

Candidatul PNL la alegerile europarlamentare, Rareş Bogdan, a declarat miercuri, la Târgovişte, că în opinia sa este nevoie de un ghid unic la nivel european pentru atragerea fondurilor europene, în condiţiile în care în România reglementările în acest domeniu sunt mult mai numeroase comparativ cu alte ţări europene, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Nimeni nu știa aceste detalii! Cum a câștigat Adelina Pestrițu primii bani și pe ce i-a cheltuit

Rareş Bogdan a precizat, în cadrul unei conferinţe de presă, că dacă ghidurile pentru atragerea fondurilor europene din Spania sau Polonia au doar câteva pagini, cele din România sunt mult mai voluminoase.

"Lucrurile astea trebuie rezolvate şi asta pot să o facă exact europarlamentarii români. Adică trebuie un ghid unic de aducere a banilor europeni, în care să nu existe diferenţă între România, Polonia, Germania, Franţa. Trebuie să fie exact aceleaşi condiţii, cum trebuie să fie exact aceleaşi subvenţii. Între România, Polonia, Grecia, Portugalia sau Germania nu trebuie să existe diferenţe de subvenţii", a afirmat candidatul de pe prima poziţie a listei PNL la europarlamentare.

Citește și: Lovitură pentru toți operatorii de telefonie mobilă! Aceștia sunt trași la răspundere

Acesta a adăugat faptul că dacă va ajunge europarlamentar, va milita pentru sprijinirea finanţării la nivel european a presei scrise, inclusiv a celei din România.

Citește și: Victorie pentru Klaus Iohannis! A câștigat războiul cu Ministerul Apărării

"Vă daţi seama că am tot interesul că dacă în Franţa, în Spania, în Germania presa scrisă este sprijinită, să fie o acţiune la nivel european. Sprijinirea presei scrise ţine de educarea populaţiei, nu a unui popor, ci a unui continent întreg. În jurul presei scrise, în jurul acelui ziar, în Grecia, în Italia, în Austria se naşte informare, poveste. (...) Dacă presa nu e sprijinită, nu există democraţie funcţională", a mai spus Rareş Bogdan.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.