Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rareș Bogdan: 'Dacă va crește TVA-ul, Boloș pleacă acasă. Simplu!'

digi24.ro
rares bogdan

Prim-vicepreședintele PNL Rareș Bogdan a avut, joi, la Antena 3, o poziționare dură față de posibilitatea creșterii impozitării, spunând că ministrului liberal al Finanțelor îi va retrasă imediat susținerea politică dacă vor crește taxele.

„Vă pot spune o chestiune. Nu se va introduce nicio taxă suplimentară în acest an, este o chestiune pe care și-a asumat-o atât premierul României cât și președintele Senatului. Este introdus inclusiv în legea bugetului din acest an, după îndelungi discuții, că în acest an nu va crește nicio taxă, nici TVA, nici impozit pe profit, nici impozit pe dividende, nici impozit pe venit. A crescut de la 5 la 8 la sută impozitul pe dividende, la microîntreprinderi de asemenea a crescut, din păcate, de la 1 la 3 la sută. Economia românească nu poate funcționa decât cu mediu privat puternic, noi nu mai putem încărca mediul privat cu niciun fel de taxe. Chiar dacă la nivel de taxe și impozite nu stăm rău, sătăm aproape cel mai bine din Europa, la impozite pe salarii situația este exact invers, fiind pe primul loc la taxologie pe Europa în privința salarii, doar Franța cred că ne depășește la veniturile peste 5.000 de lei”, a declarat Rareș Bogdan.

Rugat să vadă unele declarații ale ministrului de Finanțe, colegul său de partid, Marcel Boloș (PNL), Rareș Bogdan a spus: „Nu, lăsați-mă, îl văd destul. Lăsați-mă, doamnă, nu mi-e dor de el”.

  • „Dacă va crește cu un singur punct TVA-ul, impozitul pe profit, impozitul pe venit, impozitul pe dividende, dl Boloș pleacă acasă. Simplu! Și știe acest lucru. Nu creștem TVA-ul. I-am spus direct și îi mai spun și acum în direct. Îmi doresc foarte mult ca dl Boloș să comunice curat, aranjat. Dacă crește TVA pleacă acasă Boloș, așa că nu crește”, a adăugat prim-vicepreședintele PNL.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.