Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rareș Bogdan, despre documentul care a provocat panică în România: 'Greșeala nu a fost a jurnaliștilor, ci a fost o scurgere de informații'

rareș bogdan

Europarlamentarul PNL Rareș Bogdan a vorbit, vineri, la Realitatea TV, despre documentul "scurs " de la MAI care a provocat panică în România, în care se spunea despre o așa-zisă izolare totală a populației.

"Sunt în ultimele 2-3 zile unii care aleargă după audiență. Greșeala nu a fost a jurnaliștilor, ci a fost o scurgere de informații. Sper ca acel individ să fie găsit și să fie deferit justiției. Era un document care vorbea despre diferite scenarii.

Citește și: Traian Băsescu dă de pământ cu Guvernul Orban: 'Cea mai mare prostie pe care poți s-o vezi este scutirea tuturor să plătească utilitățile'

Acel document nu era privitor la ce se va întâmpla în România, în următoarele zile. A creat panică și nu este de dorit acest lucru. Trebuie să ocolim panica.

Imediat ce am văzut documentul, am vorbit cu Ludovic Orban și Marcel Vela, care au luat imediat măsuri", a spus Rareș Bogdan.

Citește AICI despre documentul care a provocat panică.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.