Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rareș Bogdan, despre eventuala retragere a lui Cîrstoiu: Are PSD o soluție mai bună?

rares bogdan pnl

Prim-vicepreşedintele PNL, Rareş Bogdan, a declarat luni, înainte de şedinţa coaliţiei, despre o retragere a lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei, că dacă se deschide subiectul, îl vor discuta dar nu s-a pus problema retragerii doctorului Cîrstoiu, aşa cum nu s-a pus problema susţinerii lui Nicuşor Dan.

Prim-vicepreşedintele PNL a declarat despre prestaţia medicului Cătălin Cîrstoiu că ”e foarte bun”.

”Nu a scăzut deloc, ci a crescut”, a spus Rareş Bogdan.

Întrebat dacă PSD propune retragerea medicului, Rareş Bodan a răspuns: ”Au o soluție ei? Sau?”

Despre şansele ca acesta să fie retras din cursa pentru Capitală, Rareş Bogdan a spus:”Dacă suntem oameni serioşi, nu. Dacă suntem oameni serioşi, îl susţinem să câştige alegerile”.

Despre discuţii în interiorul PNL pentru susţinerea candidaturii lui Nicuşor Dan la Primăria Capitalei, Rareş Bogdan a spus că actualul primar ”e o calamitate pentru Bucureşti”. ”Nu a discutat nimeni de la vârful partidului”, a subliniat Rareş Bogdan.

Rareș Bogdan, întoarcere la 180 de grade

Prim-vicepreședintele PNL îl ironiza pe medicul Cîrstoiu după ce liderii coaliției îl anunțau ca fiind candidatul comun al Alianței PSD-PNL la Primăria Capitalei.

În timp ce Nicolae Ciucă spunea că acesta va fi votat de bucureșteni pentru că toată lumea a auzit de unitatea medicală pe care o conduce, Bogdan spunea că nici nu știa cine este: „Nu-l cunosc pe doctorul de genunchi”.

„Am vrut să-l sun pe maestru Cristoiu, cu care am făcut vreo trei ani emisiuni și să-l întreb: Ce faci, maestre, candidezi? De fapt e Cîrstoiu, nu Cristoiu. Eu nu îl cunosc pe domnul acesta. Am înțeles că e doctor de dinți... nu de dinți, de genunchi. Eu nu am probleme cu genunchii, din fericire încă mă țin genunchii. Eu nu îl știu, să-i dea Dumnezeu sănătate. Am înțeles că e manager la Spitalul Universitar”, spunea Bogdan.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.