Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rareș Bogdan, despre înregistrările cu Nicușor Dan: 'Nu cred că scandalul îl coboară în sondaje. Are șase procente peste Firea'

rareș bogdan

Rareș Bogdan, prim-vicepreședintele PNL, a vorbit despre oferta electorală a liberalilor pentru Capitală și spune despre Nicușor Dan, independentul în jurul căruia a fost construită formula comună a PNL și USR-PLUS pentru București, că ar avea un avans de „șase procente peste Gabriela Firea”. Tot el a vorbit și despre scandalul legat de înregistrarea făcută publică de Dana Budeanu.

Nicuşor Dan, reacţie la denunţul depus de parlamentari PSD la DNA: 'Le-a luat ceva curaj să intre în clădirea aia. Acolo mulți pesediști intră, puțini ies'

„Vă spun o chestiune. E o chestiune foarte interesantă pe București. Dacă vreți, o discutăm puțin. Nicușor Dan a trecut în fața Gabrielei Firea, are în momentul acesta șase procente peste Gabriela Firea. Nu cred că scandalul care a fost ieri, alaltăieri îl coboară pe Nicușor Dan. Cred că lumea va merge pe opțiunea Nicușor Dan”.

„Cred că pur și simplu Nicușor Dan este persoana care a luptat fiind în ONG, apoi în Salvați Bucureștiul, și e perceput ca un om care vrea să schimbe orașul. Noi am fost extrem de raționali și am optat pentru domnia sa, iar în aceste alegeri – sigur că va conta mult prezența la vot, mobilizarea, ce se întâmplă în ziua votului, dar Nicușor are indiscutabil prima șansă, iar eu cred că va câștiga alegerile”, a mai adăugat prim-vicepreședintele PNL.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.