Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rareș Bogdan, despre scandalul în care este implicat Florin Cîțu: 'Nu afectează în niciun fel guvernarea'

rares bogdan florin citu

Europarlamentarul Rareș Bogdan a declarat sâmbătă seara la B1TV că scandalul de acum mai bine de două decenii care îl vizează pe premierul Florin Cîțu și care se referă la aretarea sa în SUA după ce a condus băut la volan, nu afectează guvernarea.

“Nu afectează în niciun fel guvernarea. Noi suntem preocupați în primul și în primul rând de buna guvernare și vrem să ne preocupăm de asta, iar ceea ce s-a întâmplat cu scoaterea unui scandal din urmă cu 21 de ani și transformarea lui într-o motivație în care unii vorbesc despre demisie, demitere, rupere de coaliție mi s-a părut o exagerare care arată că în România ipocrizia este uriașă.

Într-o țară unde au ajuns regii Daciei să radă vița de vie și acuzațiile să vină dintr-o tabără unde în mod normal ar trebui să existe mai puțină ipocrizie pe chestiunea aceasta. Sigur că nu este un lucru plăcut, sigur că este un lucru pe care premierul îl regretă, sigur că consumul de alcool la volan este o chestiune gravă, dar s-a întâmplat într-un moment în care Florin Cîțu nici nu visa că va fi ministru de Finanțe sau premier sau viitor președinte al partidului de guvernământ”, a declarat Rareș Bogdan.

Acesta a subliniat că Florin Cîțu a fost ales de o parte din liderii PNL pentru a deveni premier pentru că România trebuie să absoarbă miliarde din fondurile europene:

“Omul a spus extrem de clar că regretă acel moment, că îi pare rău de situația creată atunci și în continuare se ocupă de guvernarea acestei țări. Noi când l-am ales pe Florin Cîțu, l-am ales tocmai pentru că este un moment important pentru România în care trebuie absorbite zeci de miliarde de euro. Avem această șansă datorită apartenenței la UE.

Avem șansa uriașă de a avea un om care după modelul Mario Draghi din Italia cunoaște foarte bine economie, finanțe, politică internațională în domeniul finanțelor. Nu cred că o chestiune întâmplată în urmă cu 21 de ani poate să afecteze buna guvernare”, a mai precizat Rareș Bogdan.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.