Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rareș Bogdan îi atacă dur pe 'socialiștii lui Ciolacu': Mizerabili! Mint cu nerușinare că apără producătorii români

Inquam Photos / Octav Ganea
Rares Bogdan

Prim-vicepreședintele PNL Rareș Bogdan a comentat, marți, în termeni duri, demersurile și declarațiile PSD îndreptate împotriva măsurii de închidere a piețelor aflate în spații închise. Afirmațiile liberalului vin după ce acesta a declarat, luni, că nu înțelege o serie de măsuri luate de Guvernul PNL.

„Siguranța și sănătatea cetățeanului - indiferent de consecințe și înainte de orice!

De câteva zile, culminând cu ziua de astăzi, observ cum caracatița pesediștilor pare că are din nou glas. După ce au demonstrat încă o dată că nu sunt în stare de soluții constructive și proiecte pentru România, acum încearcă să exploateze mediatic-electoral un moment complicat și insuficient explicat cu privire la mutarea piețelor agroalimentare din spații închise în spații deschise. Tupeul celor din PSD demonstrează încă o dată că acest partid, de un cinism care atinge maximul josniciei, trăiește exclusiv din manipularea cetățenilor de bună-credință.

Acum, socialiștii lui Ciolacu mint cu nerușinare că sunt apărătorii țăranilor și producătorilor români. Exact așa făcea și Dragnea în timp ce afacerile familiei sale prosperau, iar ale românilor sărăceau. După 30 de ani de democrație originală și economie de piață bazată pe capitalism de cumetrie și clienți politici la discreție, pesediștii urlă ca din gură de șarpe încercând să se cocoațe, exact ca o căpușă (altceva nu știu) pe un subiect de care depinde și vlădica, și opinca: piața agro-alimentară.

Acești indivizi, care au luptat împotriva măștii spunând că este botniță, care au alimentat teorii fantasmagorice și scenarita despre Covid 19, și continuă să o facă și acum, dovedesc din nou că, pentru ei, sănătatea românilor este mai puțin importantă decât un folos electoral - noroc că românii nu sunt proști! În loc să vină cu eventuale soluții, ei au votat ca lucrurile să rămână exact cum au fost. Pur și simplu! Nu au scos niciun cuvânt despre organizarea culoarelor de acces, distanțare socială, obligativitatea purtării măștii. Și cum să o facă, dacă își imaginează că pot pune creșterea numărului de îmbolnăviri pe seama PNL, deși PNL încearcă să protejeze populația, nu să o lase neprotejată!

Oare acești mizerabili au uitat că au lăsat rezervele naționale goale, că au subfinanțat sănătatea sau au făcut afaceri din achiziții, că au distrus infrastructura medicală? Acești corifei ai populismului deșănțat, ai manipulării, știu exact ce se întâmplă în Franța Belgia, Italia, dar despre asta nu suflă o vorbă, căci minciuna lor ar deveni evidentă pentru cei pe care îi mint! (Legat de Spania și Marea Britanie, Germania, nu știu detalii, poate mă ajutați voi!)”, a scris Rareș Bogdan pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.