Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rareș Bogdan fuge pe contrasens în PNL: 'Mi-e greu să înțeleg de ce închidem piețe dar e voie la Mega Image, Metro sau Carrefour'

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Ludovic Orban Rareș Bogdan Orban Bogdan

Prim-vicepreședintele PNL Rareș Bogdan a declarat, la Antena 3, că nu poate să înțeleagă anumite decizii ale colegilor săi din Guvern, precum suspendarea activității piețelor din spații închise, dar permiterea cumpărăturilor din marile lanțuri de magazine.

„Și eu încerc să înțeleg cum au recomandat specialiștii să închidem complet piețele închise, dar să păstrăm Mega Image, Metro sau Carrefour. Recunosc, mi-e greu să înțeleg acest lucru. Trebuie reanalizată situația. Trebuie să găsim o formulă ca acești oameni, producători români, să își vândă produsele. Nu mai bine facem reguli pentru oamenii care intră în piață să respecte regulile, să poarte mască?”, a declarat Rareș Bogdan, luni, la Antena 3.

De asemenea, europarlamentarul PNL a declarat că nu înțelege de ce trebuie parcurile închise noaptea. „Vă spun cu mâna pe inimă că nu am înțeles de ce trebuie să închidem parcurile la ora 23.00”, a spus Rareș Bogdan. „Dacă față de subiectul cu piețele trebuie să găsim soluții să împăcăm oamenii, această decizie nu am înțeles-o”, a adăugat el.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.