Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rareș Bogdan, lăudat la scenă deschisă de șeful PPE: 'Când interesele României sunt afectate, el ridică mâna și își apără țara' / VIDEO

Calea Europeana
Rares Bogdan

Manfred Weber, liderul Partidului Popular European, a anunțat într-o conferință la București alături de Nicolae Ciucă că Rareș Bogdan și Siegfried Mureșan vor figura pe lista comună a PNL-PSD pentru alegerile europarlamentare. Mai mult, liderul popularilor europeni a avut numai cuvinte de laudă la adresa lui Rareș Bogdan, dar și a lui Sigfried Mureșean.

„Subliniez că, pentru alegerile europarlamentare, PNL are o listă puternică de candidați: Vreau să-i menționez pe Rareș Bogdan, care este și liderul delegației României din Parlamentul European. Când interesele României sunt afectate, el ridică mâna și apără interesele României“, a ținut să sublinieze președintele Partidului Popular European.

Rareș Bogdan, lăudat la scenă deschisă de Manfred Weber

 

Și eurodeputatul Siegfried Mureșan a fost apreciat în plen de către liderul PPE, care a arătat că a avut un rol important în alocarea de fonduri prin  PNRR României.

„Și Siegfried Mureșan, vice-președinte al PPE și vice-președinte al grupului PPE, care a fost raportorul principal al PNRR-ului României, a reușit să aducă 50 de miliarde de euro pentru România. Este și el un lider de top al PNL la nivel european“, a adăugat Manfred Weber.“

Manfred Weber se află în București, unde PNL găzduiește congresul Partidului Popular European, eveniment la care este așteptată desemnarea lui Ursula von der Leyen drept candidat al popularilor pentru un nou mandat de președinte al Comisiei Europene.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.