Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rareș Bogdan nu are emoții în ceea ce privește șansele lui Cătălin Cîrstoiu după ultimul sondaj: 'Nu e nicio problemă. Nu poate să piardă alegerile'

Facebook/ Rares Bogdan
Rares Bogdan

Rareș Bogdan, prim-vicepreședinte PNL, nu are emoții în ceea ce privește șansele lui Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei, deși ultimul sondaj îl dădea tot pe locul trei cu doar 17.4%.

  • Conform sondajului ATLAS INTELLIGENGE, Nicușor Dan ar obține 37,1%, în timp ce Cristian Popescu Piedone ar obține doar 30%. Pe locul 3 s-ar clasa candidatul PSD-PNL, Cătălin Cîrstoiu, cu doar 17,4%. De asemenea, pe locul 4 îl regăsim pe candidatul AUR, Mihai Enache, cel care ar obține doar 4,9%.

„Nu e nicio problemă că Cătălin Cîrstoiu e cu 17 puncte procentuale în spatele lui Nicușor Dan. Va câștiga alegerile. E cu 9 săptămâni înainte de alegeri. Nu e nicio problemă. Nu poate să le piardă din cauza bazinelor celor două partide care sunt foarte mari în București. PNL are 22-24% iar PSD 30-34%. Candidatul trebuie doar identificat de către votanții liberali și social-democrați ca opțiunea majoră de a aduce la Nicușor Dan și de la Piedone unde se află acum parția votanții. Alegerile în București nu se vor câștiga cu 50%, ci cu 30 și puțin. Cătălin Cîrstoiu are posibilitatea de a aduna chiar și la 70% dintre cele două bazine și este primar general. Dacă cei 3 primari în funcție, Băluță, Negoiță și Ciucu se vor pune în spatele său plus activele partidelor nu e nicio problemă. E doar o chestiune de notorietate și de prezentare a programului. Nu sunt deloc îngrijorat”, a spus Rareș Bogdan la Interviurile Digi24.

Întrebat de scenariul în care Cătălin Cîrstoiu nu va ieși câștigător, cine va răspunde, Rareș Bogdan a spus că „nu există acest scenariu”.

„Nu există acest scenariu. Pot să vă spun că vom câștiga și Sectorul 1, le vom adăuga la sectoarele celelalte plus Sectorul 2. Minim 5 sectoare din 6 vor fi câștigate de PNL. Cele două partide vor câștiga peste 90% din primăriile din România. PNL are 1268 de primării, PSD 1420. Foarte probabil vom lua undeva la 1850 – 2900 de primării din 3241. Primarii PNL au dovedit că nu fug de bani europeni, fac investiții, au schimbat viața cetățenilor în comune și orașe, președinții de CJ au făcut lucruri grozave pentru comunități, începând de la Ilie Bolojan, Ion Dumitrel, Alin Tișe, Adrian Veștea sau Romeu Dunca, Costel Alexe sau Daniel Cîmpean. (...) Știu că Cîrstoiu a participat la diverse evenimente, fie găzduite de filiale PNL, fie de PSD. Nu cred că vreo filială își asumă susținerea altui candidat în afara candidatului comun Cătălin Cîrstoiu”, a declarat Bogdan.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.