Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rareș Bogdan, pus să se ocupe de comunicarea 'medicului de genunchi', o dă la întors: 'Îl cunosc acum / Are șanse uriașe, este dezinvolt'

Facebook/ Rares Bogdan
Rares Bogdan

După ce a spus că nu a auzit de numele Cătălin Cîrstoiu, Rareș Bogdan a fost desemnat să se ocupe de comunicarea acestuia. Liderul PNL a spus vineri la Antena 3 CNN că „acum îl cunosc” și „are șanse uriașe” să câștige Primăria Capitalei, fiind un „om dezinvolt”.

„Are prima șansă. Nu-l știam, acum îl știu. (...) Are șanse uriașe (n.red - să câștige alegerile). Este extrem de dezinvolt”, a spus Rareș Bogdan.

Cum îl ironiza Rareș Bogdan pe Cîrstoiu cu câteva zile înainte

„Am vrut să-l sun pe maestru Cristoiu, cu care am făcut vreo trei ani emisiuni și să-l întreb: Ce faci, maestre, candidezi? De fapt e Cîrstoiu, nu Cristoiu. Eu nu îl cunosc pe domnul acesta. Am înțeles că e doctor de dinți… nu de dinți, de genunchi.

Eu nu am probleme cu genunchii, din fericire încă mă țin genunchii. Eu nu îl știu, să-i dea Dumnezeu sănătate. Am înțeles că e manager la Spitalul Universitar.

Dacă colegii din PSD vin și ne arată că e o soluție, eu nu vin și zic da sau ba. La Capitală se caută o soluție optimă, dacă soluția optimă este domnul Cîrstoiu, mergem pe Cîrstoiu”, a declarat, luni, Rareș Bogdan.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.