Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rareș Bogdan, răspuns incitant la întrebarea 'cine sunt mami și tati'

captura Antena 3
Rareș Bogdan

Prim-vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan, dă o nouă nuanță „căsătoriei de conveniență” despre care afirma, cu câteva săptămâni în urmă că a intervenit între PNL și PSD. Între timp, cele două partide ar fi legat relație mai puternică, ajungând... „mami și tati“.

 

„Vă rog să mă înțelegeți și pe mine și pe ceilalți, uneori există căsătorii de conveniență, nu spun de interes, în care îți respecți partenerul, că te-a pus mama cu tata să te însoare, dar asta nu înseamnă că ești și îndrăgostit. Nu vă gândiți cumva că suntem îndrăgostiți de cei care au condus județul acesta mult timp, nici într-un caz”, spunea Rareș Bogdan în luna martie.

Acum, această 'căsătorie de conveniență' pare mai sudată. Când Radu Tudor l-a întrebat pe Rareș Bogdan dacă  'mami și tati' sunt America și Europa, Rareș Bogdan a venit cu un răspuns surprinzător. „Mami și tati sunt PNL și PSD“.

„Din punctul meu de vedere, mami și tati sunt cei care ne-au îndrumat corect. Ei au fost cei care au gândit rațional și au abordat cu responsabilitate trecutul, pentru a deschide calea spre construirea viitorului. Adică noi: PNL și PSD. Cine ar putea fi altcineva?“, a răspuns Rareș Bogdan.

„Bruxelles-ul ne transmite un singur lucru: aveți șansa dezvoltării prin finanțare europeană; trebuie să demonstrați un comportament ireproșabil, impecabil în relația cu Ucraina, atât în ​​fluxurile comerciale de produse, cât și în cele umanitare dinspre și înspre Ucraina, deoarece sunteți un partener de încredere. Același lucru îl spun și americanii, așa cum a subliniat și președintele Biden ieri seară în Biroul Oval.“

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.