Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rareș Bogdan vorbește PSD-ului de 'onoare', după anunțul privind transferul unor primari PNL: 'Nu sunt saci de cartofi / O caliceală de prost gust'

captura Prima News
Rares Bogdan

„Nu este onorabil pentru nimeni să transfere primari dintr-o parte în alta, că nu sunt saci de cartofi”, spune Rareș Bogdan despre faptul că PSD anunță transferul unor primari PNL. „Cred că e o caliceală de prost gust”, adaugă el.

„Nu cred că e onorabil pentru nimeni să transfere primari dintr-o parte în alta, că nu sunt saci de cartofi. Cred că ar fi foarte important ca cetățenii să analizeze foarte serios. Nu pot fi până la 30 de ani să fii într-o zonă ideologică și apoi să te dai peste cap peste noapte să te duci în altă parte. În același timp, Constituția și legea electorală nu permite mandat imperativ și nu poți lua un primar care dorește să candideze în momentul acesta să candideze de la o altă formațiune politică, că dintr-o dată s-a trezit că e socialist și nu mai e liberal sau nu mai e socialist si e creștin-democrat sau liberal, să candideze. Cred că e o caliceală de prost gust acest transfer dintr-o parte în alta”, spune Rareș Bogdan.

El afirmă că „traseismul politic e văzut extrem de prost și va fi sancționat de cetățean”.

„Nu susțin traseismul și nu voi susține traseismul niciodată. Am încercat în toate felurile să introducem acea prevedere în care în momentul în care pleacă la o altă forță politică inclusiv să-și piardă ultimele luni de mandat. Din păcate, la CCR ar fi câștigat, pentru că era o atingere a libertății individului și a blocajului nostru impus de a candida. Sunt perfectibile legile. În electorat dă foarte prost. Alături de pensiile speciale, aceasta e tema doi care deranjează electoratul”, încheie prim-vicepreședintele PNL.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.