Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rareș Hopincă (PSD): Nicușor Dan și acoliții lui au majorat taxele și impozitele în București. Este rușinos pentru USR, PNL și PMP

Facebook
Rares Hopinca

Rareș Hopincă (PSD): Nicușor Dan și acoliții lui au majorat taxele și impozitele în București. Este rușinos pentru USR, PNL și PMP

Taxele şi impozitele locale vor fi majorate cu 13,8% de anul viitor, în Bucureşti, pe baza ratei inflaţiei, potrivit unui proiect de hotărâre adoptat în şedinţa Consiliului General al Municipiului Bucureşti (CGMB) de joi - DETALII. Grupul PSD s-a opus majorărilor.

Hotărârea a fost adoptată cu 31 de de voturi "pentru", o abţinere şi 19 "împotrivă".

”O decizie aberantă: Nicușor Dan și acoliții săi au majorat taxele și impozitele bucureștenilor”, susține Rareș Hopincă, consilier general al PSD și administrator public al Sectorului 5.

Consilierii PSD s-au opus acestui proiect, dar voturile nu au fost suficiente.

Într-o logică doar de ei știută, primarul general, Nicușor Dan, ajutat de consilierii generali USR, PNL și PMP, au votat majorarea cu 13,8% a taxelor și impozitelor locale. O nebunie fără rost și fără sens.

Această creștere a taxelor și impozitelor locale nu este obligatorie, cum în mod eronat a susținut primarul general. Pe fondul crizei economice pe care o traversăm, nu este deloc oportun să creștem taxele și impozitele locale pentru bucureșteni - cheltuieli obligatorii pentru fiecare familie.

PSD s-a opus categoric creșterii de taxe și impozite și a votat împotrivă. Alături de colegii mei am pledat pentru dreptate și pentru o fărâmă de empatie pentru bucureșteni. Nu s-a putut, pentru că proiectul a trecut cu voturile majorității toxice USR-PNL-PMP.

În acest mandat, Nicușor Dan și acoliții săi au dublat costurile pentru apă caldă și căldură, au triplat prețul unui bilet de autobuz și au crescut de 10 ori prețul pentru închirierea unui loc de parcare!

Acum Nicușor Dan și complicii săi OBLIGĂ bucureștenii să dea și mai mult din propriul buzunar pentru taxe și impozite.

Nu așa se face administrație! Am spus clar și răspicat în ședință: bugetele locale din București nu au nevoie de majorarea taxelor și impozitelor locale!

În fiecare zi, cetățenii Sectorului 5 mă întreabă de ce au crescut toate aceste prețuri. Nu voi ezita, în continuare, să le explic cetățenilor că Nicușor Dan, împreună cu majoritatea sa din Consiliu, au luat aceste decizii aberante și PSD s-a opus de fiecare dată!

Este un moment rușinos pentru București. Un moment rușinos pentru Nicușor Dan, USR, PNL și PMP. Răbdarea oamenilor are, totuși, o limită!

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.