Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Răspunsul la trimiterea tancurilor Leopard II: Rușii ar pregăti desfășurarea noilor tancuri T-14 pe frontul din Ucraina

TASS
T-14

Potrivit raportului zilnic de informații al Ministerului Apărării din Regatul Unit, Rusia a lucrat la pregătirea noilor tancuri de luptă principale T-14 pentru prima sa desfășurare în războiul împotriva Ucrainei.

Anterior, forțele ruse au fost reticente în a accepta primul lot de tancuri T-14 alocate acestora, deoarece vehiculele erau în stare foarte proastă. Ministrul Apărării, Serghei Șoigu, a descris producția doar ca „un lot experimental-industrial”, după ce a descris public problemele cu motorul și sistemul de imagistică termică.

Prin urmare, este puțin probabil ca niciun tanc T-14 desfășurat să fie considerat operațional, deoarece este puțin probabil să îndeplinească standardele obișnuite pentru echipamente noi, notează raportul.

Proiectat în 2014, T-14 a fost foarte popularizat ca un tanc „invinzibil” de generația următoare, superior în armură și putere de foc față de omologii săi.

Tancul a fost în mod constant afectat de eșecuri de producție și defecțiuni tehnice, cum ar fi atunci când, la prima sa apariție la parada de Ziua Victoriei din 2015 de la Moscova, un prototip de tanc T-14 s-a stricat pe străzi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.